Satılık Logitech G502 ve G440 Mousepad

• Konuyu başlatan n3ar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.876
Arkadaşım toxic toxic ortalıkta dolaşma. Git amazondan al. 48$'a alsan bile 48$+15$ = 63$ = 190TL. Garantisi yok. Logitech global garanti falan vermiyor bu sattığım belki 10. logitech mouse. Boş konuşma diycem de yeteri kadar boş vaktin var ki burda boş yapıyosun.

Bu sitedende G440 ı alabiliriz;
LOGITECH G440 GAMING (OYUNCU) (943-000051) - Ürün Detayı

Arkadaşım toxic toxic ortalıkta dolaşma. Git amazondan al. 48$'a alsan bile 48$+15$ = 63$ = 190TL. Garantisi yok. Logitech global garanti falan vermiyor bu sattığım belki 10. logitech mouse. Boş konuşma diycem de yeteri kadar boş vaktin var ki burda boş yapıyosun.
Yalan söyleme birader gir bak şuanda kendim. 6$ kargo ücreti ödeniyor 15$ falan değil istediğim konunun altına istediğim mesajı atarım sana mı sorucam ? İnsanları bilgilendirmek yasak mı bu forumda ?

Evet arkadaşlar istediğiniz yerden alabilirsiniz. Yeteri kadar uygun fiyata sattığımı düşünüyorum.
Bu arkadaş da boş yapmaya devam etsin.
Ürünlerin ikisi de gameekstra garantilidir.

İlan baltalamaya gerek yok. n3ar usta teklifim için ne diyorsunuz ? Bir de birkaç soru sormuştum.

n3ar

Arkadaşlar Amazondan aldığınız G502 165 Tl'ye geliyor. Verdiğim siteden aldığınız G440 ise 72,59 Tl. Kendiniz aldığınızda bile 238 Tl ye sahip olabiirsiniz.

Takas düşünmüyorum hocam nakit ihtiyacım olduğu için böyle uygun fiyata satıyorum şu an.

Arkadaşlar Amazondan aldığınız G502 165 Tl'ye geliyor. Verdiğim siteden aldığınız G440 ise 72,59 Tl. Kendiniz aldığınızda bile 238 Tl ye sahip olabiirsiniz.
Evet arkadaşlar 2Tl eksik verip garantisiz ürün alıp 15 gün bekleyebilirsiniz. Bu eşsiz ve nadir bilgilendirmeniz için bütün forum size minnettar!

Takas düşünmüyorum hocam nakit ihtiyacım olduğu için böyle uygun fiyata satıyorum şu an.

Evet arkadaşlar 2Tl eksik verip garantisiz ürün alıp 15 gün bekleyebilirsiniz. Bu eşsiz ve nadir bilgilendirmeniz için bütün forum size minnettar!
Yani senin demek istediğin Amazon güvenilir bi firma değil garantisiz ürün satıyor. Ordan almak yerine gelin burada önce bana havale yapın daha sonra size ürünü göndereyim diyen benden alın mı diyorsun ?

Tamamdır, hayırlı günler. Kolay gelsin.

Bu arada 100 TL vericektim mouse üzerine onu da söyliyim. Belki ileride fikriniz değişir.

Yani senin demek istediğin Amazon güvenilir bi firma değil garantisiz ürün satıyor. Ordan almak yerine gelin burada önce bana havale yapın daha sonra size ürünü göndereyim diyen benden alın mı diyorsun ?
Hala boş yapmaya devam ediyorsun. Amazon dünyanın en güvenilir alışveriş sitesi. Amazon amerika içi garantili ürün satıyor. Garantisi Türkiye'de geçerli değil. Boş yapmayı ve ilan baltalamayı kesersen sevinirim.

Hala boş yapmaya devam ediyorsun. Amazon dünyanın en güvenilir alışveriş sitesi. Amazon amerika içi garantili ürün satıyor. Garantisi Türkiye'de geçerli değil. Boş yapmayı ve ilan baltalamayı kesersen sevinirim.
Evet arkadaşlar. Arkadaşın kendisininde dediği gibi Amazon dünyanın en güvenilir alışveriş sitesi ama Amazon'u tercih etmeyiniz diyebiliyor. Kendi içerisinde çelişen bir arkadaş. Sanırım turnuvada çok yorulmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı