Logitech G502 vs. G402 vs. Razer Deathadder Elite

Öncelikle en önemli şey olan ergonomi meselesinden emin olmanız gerekiyor . g402 kullandım ve kullandığım birkaç ay boyunca inanılmaz rahatsız oldum dandik pilli logitech mouse ile daha çok rahat ediyordum ama kalite olarak çok üst düzeydeydi g402 , bu yönden çok beğenmiştim daha sonra vatan bilgisayarda dizilmiş mouse'lar görmüştüm orada popüler olan her mouse çeşidini koymuşlar neredeyse , şansıma denk geldi sanırım . Orada deathadder ve bloody isminde modelini unuttuğum bir mouse elime cuk diye oturmuştu bu nedenle deathadder 2013 aldım hala memnunum . Ama arkadaşım g402 aldı o çok memnun mesela bu nedenle mouse alırken olabildiğince deneyin eğer imkanınız yoksa hayal ederek almaya çalışın rahat olur mu diye . Emin olun mouse'un kağıt üzerindeki değerleri hep kağıt üstünde kalıyor o segmentte , tuş sayısı size kalmış .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı