Logitech G502 vs G602 vs G600

Cytex99

Hectopat
Yer
Londra, İngiltere
Daha fazla  
Arkadaşlar klavye olarak Razer Blackwidow alacağım ama mouse konusunda kararsızım şimdi. Mouse olarak Razer istemiyorum çünkü tasarımını hiç beğenmiyorum ve rahat kullanamıyorum.

G600 kullanabilirim çünkü MMO oyunları az da olsa oynuyorum ve fazla tuşu var.

G602 kullanabilirim ama bir çok kişi masaüstünde kablosuz mouse yararlı olmaz diyordu.

G502 kullanabilirim çünkü tasarımı bildiğin 500 TL'lik Razer mouse'u kadar mükemmel ve onda da fazla tuş var. Ayrıca fiyat konusunda da G602'den daha ucuzmuş. Tercihim buna doğru kaymaya başladı ama yinede diğer mouselarda güzel. Bu arada G502 kablolu.

Yorumlarınızı bekliyorum.

G502 alırdım. Tasarımı daha hoş. MMO'lar için bire bir olduğunu duydum. Zaten G502 Logitech Gaming adı altında üretildiği için oyuncuları düşündükleri kuşkusuz. Bilmem deneme fırsatın oldu mu, ele çok oturuyormuş.

G502 alırdım. Tasarımı daha hoş. MMO'lar için bire bir olduğunu duydum. Zaten G502 Logitech Gaming adı altında üretildiği için oyuncuları düşündükleri kuşkusuz. Bilmem deneme fırsatın oldu mu, ele çok oturuyormuş.

Şu anda tam olarak stoklara gelmedi Türkiye'ye çok az kalmış gelmesine.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı