Elektronik Logitech G502X 1599 TL

464250

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum, ergonomik anlamda memnun olduğum bir mouse fakat Logitech yazılımı berbat. Eski mouselarında kullandığım yazılımı kullanışlıydı farklı bir yazılıma geçmiş çok kötü olmuş. Bütçe artırılamıyorsa bu fiyata alınabilir.

Kullandığım G300S scroll sorunu çıkarttı. Deathadder v3 kablolu mouse için indirim kovalarken dün, G502x kablolunun 1599 TL olduğunu gördüm. YKB için peşin fiyatına 8 taksit vardı, sipariş verdim. Umarım sıkıntı yaşamam.

Kullandığım G300S scroll sorunu çıkarttı. Deathadder v3 kablolu mouse için indirim kovalarken dün, G502x kablolunun 1599 TL olduğunu gördüm. YKB için peşin fiyatına 8 taksit vardı, sipariş verdim. Umarım sıkıntı yaşamam.
Amazondan al istersen, 100 TL indirim kodu geliyor 1580 TL'ye alabiliyorsun.

Ben yazılımı kurup tüm ayarları yapıp mouse dahili belleğine aktardım ve yazılımı sildim. Hangi pc’ye takarsam takayım ayarlar sabit. Şahane mouse şahane fiyat..

G502x var bende ve kablosu berbat. Basilisk ilgini çekiyorsa onu al veya kablosuz G502x daha iyi.
Bildiğimiz düz plastik kablo kullanıyor, evet iyi olmayabilir fakat oyunda geriye sürükler bir yanı yok , dünyadaki çoğu insan plastik kablo kullanmıştır diye tahmin ediyorum ben dahil ayrıca"sert" örgülü kablolardan çok daha iyiler , Basilisk V3 ile aralarında şuan 1000 TL var resmen asla verilmez.

Bildiğimiz düz plastik kablo kullanıyor, evet iyi olmayabilir fakat oyunda geriye sürükler bir yanı yok , dünyadaki çoğu insan plastik kablo kullanmıştır diye tahmin ediyorum ben dahil ayrıca"sert" örgülü kablolardan çok daha iyiler , Basilisk V3 ile aralarında şuan 1000 TL var resmen asla verilmez.
Muhtemelen G300S ile aynı kabloyu kullanmışlar. Ben yıllardır sorun yaşamadım. 1600 TL Vade farksız 8 taksit ile çok cazip geldiği için kablolu aldım. Kablosuzuna 2 katından fazla para vermek içimden gelmedi.

Logitech'in örgülü kabloları var sert, onları bu plastiğe tercih ederim ki kendim 10 sene örgülü g502 kullandım zaten. Dünyadaki falan demeye gerek yok. Yapılan şey iş bilmezlik. Kaç yıllık firma olarak buna adam akıllı yumuşak örgü kablo koymaları gerekiyordu. Bende 20 senelik Logitech faresi var ve plastik kablosu ikisinin aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı