Logitech G502X veya Hero alınır mı?

Bütçe
2000

Prolugue

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mouse alma arefesindeyim şu an indirimleri bekliyorum.

Aklımda Logitech G502 X var.

Diğer bilgisayarımda SteelSeries Sensei Ten var elime boyut olarak tam geliyor.

Tutuş şeklim palm grip. FPS oyunları ve hikayeli oyunlar oynuyorum. DayZ Battlefield CS2 gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak tarama hızı yüksek, uzun ömürlü bir mouse arıyorum.

Kablolu veya kablosuz olabilir

Daha iyi bir öneriniz varsa bekliyorum maksimum 2000 lira bandında.

Arkadaşlar mouse alma arefesindeyim şu an indirimleri bekliyorum.

Aklımda Logitech G502 X var.

Diğer bilgisayarımda SteelSeries Sensei Ten var elime boyut olarak tam geliyor.

Tutuş şeklim palm grip. FPS oyunları ve hikayeli oyunlar oynuyorum. DayZ Battlefield CS2 gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak tarama hızı yüksek, uzun ömürlü bir mouse arıyorum.

Kablolu veya kablosuz olabilir

Daha iyi bir öneriniz varsa bekliyorum maksimum 2000 lira bandında.
Alınabilir, sensörü yeterli düzeyde şuan Hero 25K en iyi sensörlerden olmasada hala iyi, ben Hero 25K performans olarak çok kötü diyen birini görmedim. Makro tuşları gayet fazla ve düşük fiyat bandında optik switch kullanıyor bu çok büyük bir artı, hafif değil fakat ağırda değil 89 gram bence orta, önceki modeli olan G502 Hero'dan daha hafif ve daha iyi skatezlere sahip, switchleride daha iyi.

Alınabilir, sensörü yeterli düzeyde şu an Hero 25k en iyi sensörlerden olmasa da hala iyi, ben Hero 25k performans olarak çok kötü diyen birini görmedim. Makro tuşları gayet fazla ve düşük fiyat bandında optik switch kullanıyor bu çok büyük bir artı, hafif değil fakat ağırda değil 89 gram bence orta, önceki modeli olan G502 Hero'dan daha hafif ve daha iyi skatezlere sahip, switchleride daha iyi.

Bu fiyatlara daha iyi önerin var mı kardeşim kaliteli olması tercihim. Yoksa G502X almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı