Logitech G512 Blue Switch alınır mı?

XPG Summoner red switch. Çok güzel bir klavye, fiyatı 1000tl civarındaydı ama kur yüzünden 1800'e kadar çıktı. Alıp pişman olmazsınız
 
Blue Switch G513 kullanıyorum komşuları uyandıracak şekilde ses çıkarttığını düşünmüyorum, yan odada uyuyan kardeşim bile rahatsız olmuyor. Kulaklık takınca ben bile sesini duymuyorum. (Katlanılmayacak bir sesi yok bence.)
 
Maksimum 1500₺ ye önerebileceğiniz klavye var mı acaba?
 
Bunlar güzel öneriler, K60 RGB Pro ile ROG Strix Scope RX özellikle tuş hissiyatı olarak denediğim en başarılı klavyeler arasında.
 
Corsair K60 Pro Low profile olanı sipariş verdim. İlginiz için teşekkür ederim.
Bunlar güzel öneriler, K60 RGB Pro ile ROG STRIX Scope RX özellikle tuş hissiyatı olarak denediğim en başarılı klavyeler arasında.

Ali hocam K60 Pro Low profile sipariş vermiştim fakat her iki modelden de yay sesi geliyormuş. Senin incelemeni izledim o yüzden sipariş vermiştim onun yerine ASUS olanı tercih etmek mantıklı olur mu?
 
Son düzenleme:
Yay sesi K60'ta çok denedim ama çıkmıyor bendekinde, bir gün çözerim esrarını. İster siparişi gelince deneyin, aldığınız yer kolay iade kabul ediyor mu buna bakın. İçiniz rahat etmiyorsa ASUS olanı seçin, ikisi de yeni nesil klavyeler içerisinde tuş hissiyatı olarak deneyen herkesin bırakmak istemediği klavyeler oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı