Dexter Morgan
Decapat
Selam dostlar, bu ikisi arasında kararsız kaldım hangisi daha iyi sizce veya fiyatını hak ediyor?
ASUS ROG STRIX Scope RX
Ben kullanıyorum 2021 Ağustos'tan beri. Çok memnunum. Tuşlar normal switch değil, lazerli bir switch o yüzden çok daha yukarıda algılıyor. Alışması zor başta fakat daha sonrasında çok rahat bir kullanımı olduğunun farkında varıyorsunuz.
Nedir LED sorunu?LED sorunu oldukça yaygındı bir ara yanlış hatırlamıyorsam.
Bazı tuşlar farklı yanıyor ve sorun çözülemiyor. Bende de var aynı problem v tuşum kafasına göre yanıyor mesela.Nedir LED sorunu?
Bazı tuşlar farklı yanıyor ve sorun çözülemiyor. Bende de var aynı problem v tuşum kafasına göre yanıyor mesela.
Arkadaşlar, ASUS ROG STRIX Scope RX klavye sahibiyim. Tuş soyulması ve numpad kısmındaki 3 tuşunun RGB'si farklı yanması nedeniyle servise gönderdim,
Anladım. Ben böyle bir problemle karşılaşmadım. Umarım da karşılaşmam.Bazı tuşlar farklı yanıyor ve sorun çözülemiyor. Bende de var aynı problem v tuşum kafasına göre yanıyor mesela.
Anladım. Ben böyle bir problemle karşılaşmadım. Umarım da karşılaşmam.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.