Logitech G513 klavye alınır mı?

Bütçe
4999

NWKB

Decapat
Verilen paraya değer mi? 4000TL civarı bir fiyatı var fakat tam istediğim gibi, metal yüzey aydınlatma vs.

SteelSeries Apex 7,

ROG STRIX Scope,

Bunlardan iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilen paraya değer mi? 4000TL civarı bir fiyatı var fakat tam istediğim gibi, metal yüzey aydınlatma vs.

SteelSeries Apex 7,

ROG STRIX Scope,

Bunlardan iyi mi?
2017 yılında logitech g213 almıştım arkadaşımla birlikte yaklaşık 200 tl civarıydı. Yaklaşık 1 sene kullandıktan sonra enter tuşu ve çevresi takılıp kaldı arkadaşımınkide yaklaşık 1.5 yıl sonra oldu aynı olay garantiye gönderip ücreti iadesi almıştım. Hyperx alloy fps almıştım 2 hafta önce bozuldu yaklaşık 5 6 senenin ardından iyi dayandı üstüne 4 kere su döktüm :D sonuncusunu kaldıramadı . O günden beri logitech ürünlerinden uzak duruyorum. Bu geri ödeme kampanyasıyla rog strix scope deluxe aldım geçen hafta memnunum

2017 yılında Logitech G213 almıştım arkadaşımla birlikte yaklaşık 200 TL civarıydı. Yaklaşık 1 sene kullandıktan sonra enter tuşu ve çevresi takılıp kaldı arkadaşımınkide yaklaşık 1.5 yıl sonra oldu aynı olay garantiye gönderip ücreti iadesi almıştım. HyperX alloy FPS almıştım 2 hafta önce bozuldu yaklaşık 5 6 senenin ardından iyi dayandı üstüne 4 kere su döktüm :D sonuncusunu kaldıramadı. O günden beri Logitech ürünlerinden uzak duruyorum. Bu geri ödeme kampanyasıyla ROG STRIX Scope Deluxe aldım geçen hafta memnunum.

Hmm anladım hocam. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı