İnceleme Logitech G515 Lightspeed TKL incelemesi

Hocam bende G515 almayı planlıyorum ve genel olarak laptop klavyesi kullanmış biri olarak hem low profile olmasından hemde yeni laptopumda kullanacağımdan dolayı kablosuz olması benim için büyük avantaj. Oyunlarda hiç test etme şansınız oldu mu? CS2 başta olmak üzere oyun performansı için özellikle merak ediyorum görüşlerinizi. RGB ışıklandırma kapalıyken batarya süresinin çok uzun olduğunu okudum eğer siz deneyimlediyseniz RGB kapalıyken kablosuz kaç gün kullanabildiniz acaba?

Günlük kullanıyorum, switchlerin basma hissiyatına halen alışamadım.

İlk basışta biraz daha bastırmanız gerekiyor, bu bir süre kullandıktan sonra parmaklarınız yorabilir ama alışırım derseniz sıkıntı yok.

Performans konusunda ben kablosuz kullanımda gecikme hissetmiyorum oyunlarda ama profesyonel bir oyuncuysanız Logitech G515 LIGHTSPEED TKL Review bu incelemeye bakabilirsiniz.
Genellikle RGB açıkken kullanıyorum şarjı çok gidiyor giyemem uzun saatler (7 8 saat) kullanırsanız 3 Max 4 gün sizi idare eder RGB kapalıyken muhtemelen 1 haftayı bulacaktır tabii burada kaç saat kullandığınız önemli ayrıca RGB görünümü güzel ancak G HUB ve RGB deneyimi kötü RGB deneyiminden kastım bir süre tuşa basmadıktan sonra RGB kapanıyor ve bunu sürekli açık tutmanın bir ayarı yok ve bazen ayarladığınız RGB ayarı değişiyor bu benim klavyeme özgü bir sorun mu bilmiyorum ama bu konuda memnun kalmadım. Bu klavyeyi sırf Low profile ve sessiz olduğu için almıştım ayrıca sessizlik konusunda memnunun.

Dosya Ekleri

• 1752390149991.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 10
Hocam merhaba aynı klavyeden mevcut bende, yerleşik bellek moduna istediğim aydınlatmayı ekleyemiyorum.
Nasıl yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…