Logitech G522 alınır mı?

Bütçe
8.500 TL
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Kardeşime kulaklık alacağım öncesinde G733 alacaktım tüm ekipmanları Logitech diye aynı olsun istemişti ama sonradan çok fazla kötü yorum gördüm G733 hakkında. Ardından G522 karşıma çıktı ve oldukça güzel buldum, sizce alınır mı? Bir problemi vs var mı?

Şahsen 8500 tl'ye daha iyi kulaklıklar bulabileceğini düşünüyorum. zamanında steelseries bir kulaklık kullanmıştım ve gayet rahat bulmuştum.

O fiyat bandinda o modeller alinmaz.

ROG Pelta, HyperX Cloud III S, Razer Blackshark V3.

HyperX olan FPS oyunlarinda iyiyken genel olarak pelta daha iyimis.

O fiyat bandinda o modeller alinmaz.

ROG Pelta, HyperX Cloud III S, Razer Blackshark V3.

HyperX olan FPS oyunlarinda iyiyken genel olarak pelta daha iyimis.
arkadaşımda blackshark var hiç memnun değil ben de tavsiye etmem.

Merhaba dostlar. Kardeşime kulaklık alacağım öncesinde G733 alacaktım tüm ekipmanları Logitech diye aynı olsun istemişti ama sonradan çok fazla kötü yorum gördüm G733 hakkında. Ardından G522 karşıma çıktı ve oldukça güzel buldum, sizce alınır mı? Bir problemi vs var mı?

Bütçe artarsa G PRO X 2 alın 10knın altına düşüyor çoğu zaman. Logitech orta ve düşük segment ürünlerinde gerçekten malzeme kalitesini umursamıyor.

@Heil HzEfelinss Neden? Bende BlackShark V2-X var memnunum gayet.
arkadaşımın yorumuna göre ped kısımları birkaç saat sonra rahatsız etmeye başlıyor ve terleme yapıyormuş, aynı zamanda kafaya oturtmak için ayarlaması zor ve kablosu da fazla hassasmış.

şahsen ben de hyper x ve pelta önerebilirim.

Kısa cevap hayır, sebep:

Cansız ses profili, bassı az ve tizleri donuk.

Artıları mik, konfor, dizayn

Cloud 3 s al

Peki HyperX Cloud III s alınsa memnun eder mi? Hem fiyatı daha uygun. Kulaklık pedleri ve kafa bandı deri olduğundan uzun saatlerde sorun yaratır mı? Genel performansı nasıl? Bilginizi var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı