Logitech Türkiye Distribütörü Penta varmış onlar ile hafta içi iletişime geçeceğim onlarda var ise oradan temin edeceğim yoksa sizin gibi amazon dan sipariş verebilirim.Ben de aynı kulaklığı kullanıyordum, alıcısı kaybolunca amazondan yurt dışından sipariş vermiştim. 200 TL fiyatı vardı ve 29 günde geldi.
Kargo ücreti almamışlardı, ben o kadar aradım denk gelmedi vallahi helal olsun güzel denk getirmişsinLogitech Türkiye Distribütörü Penta varmış onlar ile hafta içi iletişime geçeceğim onlarda var ise oradan temin edeceğim yoksa sizin gibi amazon dan sipariş verebilirim.
Amazon.com: Logitech USB Receiver for Logitech Wireless G533 Gaming Headset: Computers & Accessories
Amazon.com: Logitech USB Receiver for Logitech Wireless G533 Gaming Headset: Computers & Accessorieswww.amazon.com
Hocam ekstradan kargo ücreti falan ekliyorlar mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Logitech Türkiye Distribütörü Penta yedek parça temini yapıyormuş 145TL'ye çözdük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.