Uzun süredir Gamepower Jin Headset kullanıyordum, bir kulağı bozulunca yeni kulaklık almaya karar verdim. Her zaman en ucuz F/P kulaklıklar kullandığımdan bir de kaliteli bir kulaklık almak istedim. Rtings gibi sitelerde bile çok iyi yorumlar alan Logitech G535 modelini aldım fakat mikrofonu inanılmaz kötü. 180 TL'ye aldığım Gamepower Jin'in mikrofonu bile katbekat daha kaliteli. Üstelik G535'in ses düzeyi oldukça az. Öyle yüksek seslerde kullanan biri değilim ama en yüksek sesin ortalama düzeyde olması biraz kısıtlıyor gibi. Ki ses kaliteleri arasında pek fark olduğunu söyleyemem sadece Advanced EQ sayesinde detaylı ayar yapabiliyorsun.
En büyük problemim mikrofon. Acaba ürün mü arızalı yoksa gerçekten korkunç bir sesi mi var bu kulaklığın bilemedim. G HUB'ı yükledim ama mikrofonla alakalı pek bir alanı yok.
www.epey.com
www.epey.com
En büyük problemim mikrofon. Acaba ürün mü arızalı yoksa gerçekten korkunç bir sesi mi var bu kulaklığın bilemedim. G HUB'ı yükledim ama mikrofonla alakalı pek bir alanı yok.

Gamepower Jin Kablolu Kulaklık
Gamepower Jin Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Logitech G535 Kablosuz Kulaklık
Logitech G535 Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.