forzen
Hectopat
Ben memnunum hocam. İndirimde İtopya'dan almıştım.
Atmanıza gerek kalmadı hocam daha ucuz olduğu için Razer Barracuda X aldım umarım pişman olmam.
Ben memnunum hocam. İndirimde İtopya'dan almıştım.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.Atmanıza gerek kalmadı hocam daha ucuz olduğu için Razer Barracuda X aldım umarım pişman olmam.
Hocam acaba tüm kulaklıklar için geçerli mi ayarlarınızHayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
Ben şu anda farklı bir ayardayım. Arama yerine G535 yazın, çok indirilen ve 140-150 civarında kalp alan bir ses ayarı var, onu kullanıyorum. Şarkı dinlerken düz ses, oyundayken Windows Sonic ile. Şu anda bilgisayarım garanti de bulamazsanız gelince atarım. Denemekten zarar gelmez.Hocam acaba tüm kulaklıklar için geçerli mi ayarlarınız![]()
G535 kullanmıyorum hocam ama tüm kulaklıklar için kullanılabilir mi?Ben şu anda farklı bir ayardayım. Arama yerine G535 yazın, çok indirilen ve 140-150 civarında kalp alan bir ses ayarı var, onu kullanıyorum. Şarkı dinlerken düz ses, oyundayken Windows Sonic ile. Şu anda bilgisayarım garanti de bulamazsanız gelince atarım. Denemekten zarar gelmez.
Kulaklık modeliniz ney hocam?Hocam peki kendi kulaklığıma eq ayarı bulabilmek için bir site tavsiye eder misiniz?
Alacağım hocam şimdilik almadımKulaklık modeliniz ney hocam?
Çok teşekkür ederim hocam tekrardan. DTS de de kullanabilir miyim bunu?En kapsamlı olarak kulaklık ölçümlerini bulabileceğiniz yer burası: AutoEq/INDEX.md at master · jaakkopasanen/AutoEq
Buradan bakarak kendi EQ ayarlarınızı yapabilirsiniz, parametrik kullanmanızı öneririm, grafik o kadar iyi performans vermez. PC'de EqualizerAPO ve Peace arayüzü, Android'de Poweramp Equalizer var.
Burayı kullanabilirsin kendiniz yapamıyorsanız: AutoEq
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.