Logitech G603 nasıldır?

Bütçe
1000-1250

oenN

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Technopat sosyal ailesi, başlıkta belirttiğim fareyi almayı düşünüyorum. Şu an elimde G402 modeli mevcut ancak hem kablo karmaşası hem de sağ tuşunun aşırı hassas olmasından ötürü kablosuz ve elime uygun büyük bir ürün ararken bunu buldum. Mediamarkt üzerinde 1049 TL gibi fiyat etiketi var. Kullanan deneyimlemiş olanlar varsa yorumlarda eksileri veya artılarını belirtirse sevinirim. Başka mouse öneren olursa sadece logitech üzerine yoğunlaşmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum, çok memnunum şahsen. Ele çok güzel oturuyor, oldukça şık ve sade bir görünümü var. 2.4 GHz ve Bluetooth arasında tke tuşla değişim yapabiliyorsunuz böylece Masaüstü ve Laptopum arasında sorunsuz değiştirerek kullanıyorum. Bluetooth bağlantısıyla gecikmesi belli oluyor ancak sıradan kullanım için sorunsuz. 2.4 GHz’i zaten kabloluyla ayırt edilemeyecek kadar hızlı ve tepkilere duyarlı.

Bazı insanlar pilli olduğu için ağır geldiğini söylüyor ancak ben zaten hem alışığım ağır mouselara hem de FPS oynamıyorum pek, dolayısıyla sürekli şarja takmaktansa yılda bir pil değiştirip rahat etmek daha makul geliyor.

2 yıl oldu alalı, henüz çift tıklama vs bir sorunla karşılaşmadım ancak böyle kronik bir sorunu var mı bilmiyorum.

Ben kullanıyorum, çok memnunum şahsen. Ele çok güzel oturuyor, oldukça şık ve sade bir görünümü var. 2.4 GHz ve Bluetooth arasında tek tuşla değişim yapabiliyorsunuz böylece Masaüstü ve Laptopum arasında sorunsuz değiştirerek kullanıyorum. Bluetooth bağlantısıyla gecikmesi belli oluyor ancak sıradan kullanım için sorunsuz. 2.4 GHz’i zaten kabloluyla ayırt edilemeyecek kadar hızlı ve tepkilere duyarlı.

Bazı insanlar pilli olduğu için ağır geldiğini söylüyor ancak ben zaten hem alışığım ağır mouselara hem de FPS oynamıyorum pek, dolayısıyla sürekli şarja takmaktansa yılda bir pil değiştirip rahat etmek daha makul geliyor.

2 yıl oldu alalı, henüz çift tıklama vs bir sorunla karşılaşmadım ancak böyle kronik bir sorunu var mı bilmiyorum.
Gecikme olayı varsa fps oyunlarında kullanmaya pek uygun değil o zaman. Normal kullanım yanında fps oyunları oynadığım için büyüklük konusunda rahat olur diyerekten almayı düşünüyordum anlaşılan başka modellere yönelmem gerekecek.

Gecikme olayı varsa fps oyunlarında kullanmaya pek uygun değil o zaman. Normal kullanım yanında fps oyunları oynadığım için büyüklük konusunda rahat olur diyerekten almayı düşünüyordum anlaşılan başka modellere yönelmem gerekecek.
Kablosuzunda gecikme yok. Bluetoothta var. USB aracılığıyla kablosuz bağlantısı kusursuz, sorun yaşamazsınız.

Yanında ki aparat bluetooth için değil mi yoksa onunla birlikte bahsettiğiniz kablosuza geçiş yapabiliyor muyuz?
Hayır aparat Bluetooth için değil. Aparat 2.4 GHz radyo dalgası üzerinden sinyalle bağlantı yapıyor, aynı WiFi ağları gibi. Bu bağlantı “Lightspeed” diye geçiyor, kablosuz ilehızı, tepki süresi, gecikmesi vs aynı. Hiçbir fark hissedilmiyor.

Mouse’un içinde ayrıca bir de Bluetooth çipi var, onun için bir aparat vs yok. Bluetooth zaten standart olarak yavaş bir bağlantı türü. Dolayısıyla biraz gecikme hissediliyor bu şekilde kullanırken.

Bluetooth ile USB Lightspeed kablosuzu arasında tek tuşla geçiş yapabiliyorsunuz.

Bu sayede atıyorum masaüstü veya oyuncu laptopunuza USB aparatı ile Lightspeed kablosuz bağlıyorsunuz, gecikmesiz kablosuz oyun oynuyorsunuz.

İş bilgisayarınıza veya uyumlu başka bir aygıta (TV, tablet vs) ise Bluetooth ile kaydediyorsunuz, iki cihaz arasında USB’yi aktarmadan sadece tek tuşla geçiş yapabiliyorsunuz. Oyun cihazınızda gecikmesiz kablosuz, iş cihazınızda veya TVnizde vs gecikmeli Bluetooth kullanmış oluyorsunuz, USB taşıma derdi kalmıyor iki cihazda da hızlı bağlantıya gerek yoksa.

Elbette sadece tek bilgisayarda oyun oynuyorsanız takarsınız USB’yi dertsiz bir şekilde oyun oynarsınız. Bluetooth’a hiç gerek kalmaz. Ben mesela oyun bilgisayarında USB aparatıyla kullanıyorum, tabletimi kullanacağım zaman ek bir mouse olmadan direkt Bluetooth’a geçip tableti de aynı mouse ile kullanıyorum.

Hayır aparat Bluetooth için değil. Aparat 2.4 GHz radyo dalgası üzerinden sinyalle bağlantı yapıyor, aynı WiFi ağları gibi. Bu bağlantı “Lightspeed” diye geçiyor, kablosuz ilehızı, tepki süresi, gecikmesi vs aynı. Hiçbir fark hissedilmiyor.

Mouse’un içinde ayrıca bir de Bluetooth çipi var, onun için bir aparat vs yok. Bluetooth zaten standart olarak yavaş bir bağlantı türü. Dolayısıyla biraz gecikme hissediliyor bu şekilde kullanırken.

Bluetooth ile USB Lightspeed kablosuzu arasında tek tuşla geçiş yapabiliyorsunuz.

Bu sayede atıyorum masaüstü veya oyuncu laptopunuza USB aparatı ile Lightspeed kablosuz bağlıyorsunuz, gecikmesiz kablosuz oyun oynuyorsunuz.

İş bilgisayarınıza veya uyumlu başka bir aygıta (TV, tablet vs) ise Bluetooth ile kaydediyorsunuz, iki cihaz arasında USB’yi aktarmadan sadece tek tuşla geçiş yapabiliyorsunuz. Oyun cihazınızda gecikmesiz kablosuz, iş cihazınızda veya TVnizde vs gecikmeli Bluetooth kullanmış oluyorsunuz, USB taşıma derdi kalmıyor iki cihazda da hızlı bağlantıya gerek yoksa.

Elbette sadece tek bilgisayarda oyun oynuyorsanız takarsınız USB’yi dertsiz bir şekilde oyun oynarsınız. Bluetooth’a hiç gerek kalmaz. Ben mesela oyun bilgisayarında USB aparatıyla kullanıyorum, tabletimi kullanacağım zaman ek bir mouse olmadan direkt Bluetooth’a geçip tableti de aynı mouse ile kullanıyorum.
Şimdi oturdu teşekkürler. Ben tek cihazda kullanmayı düşünüyorum dediğiniz gibi ileride harici laptop veya başka bir cihaz kullanırsam da kullanabileceğim bir alet. Bilgi için teşekkür ederim tekrardan.

Ürünü aldım ilk izlenimim iyi yalnız orta tuşu bana pek kaliteli gelmedi onun dışında ağırlığı çift pille benim için ideal.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı