Logitech G603 mü Logitech G703 mü?

Merhaba,

İki fare arasında kaldım. Fiyatlar birbirine yakın. Hangisini önerirsiniz?

Logitech G603 - kendi sitesinde 603'ü bulamadım bir sebebi var mı?

Logitech G703

Epey Karşılaştırması

İki fareyi de tavsiye etmiyorum. Fiyatlarını hak etmiyorlar. Onun yerine Glorious Model D Wireless bakabilirisiniz.

Veya
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videosuna bakabilirsiniz.

İki fareyi de tavsiye etmiyorum. Fiyatlarını hak etmiyorlar. Onun yerine Glorious Model D Wireless bakabilirisiniz.

Veya
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videosuna bakabilirsiniz.

Teşekkürler, ancak avuç içi kısmı delikli olanları sevmiyorum bunun düz modelleri var mıdır?

Teşekkürler, ancak avuç içi kısmı delikli olanları sevmiyorum bunun düz modelleri var mıdır?

Bu modele de bakabilirsiniz. Rampage olması sizi endişelendirmesin. Diğer Rampage ürünleri gibi değil. Ergonomik bir tasarım değil tabii.

Onun haricinde Darmoshark M3 ve N3 modeline belki bakabilirsiniz. Çok güçlü bir sensöre sahip iki fare de.

Eğer 2000LIRA seviyelerine çıkabilirim derseniz Razer DeathAdder V2 Pro daha üst bütçeye çıkarım derseniz de Viper V2 Pro vs DeathAdder V3 Pro öneririm.

V2 Pro nispeten ağır bir fare. Eğer hafif mouse istiyorsanız iyi bir tercih olmayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı