Logitech G610 Orion Brown Alınır Mı?

G610 öneririm. Hem küçük bir model hem de Cherry MX Brown barındırıyor. Diğer modeller çok daha büyük, taşıması zor.

G610 güzel fakat hem MX Brown hemde aydınlatmasında cızırtı sorunu olduğu için almak istemiyorum aslında. MX Brown FPS oyunları için uygun bir switch değilmiş.

G610 güzel fakat hem MX Brown hemde aydınlatmasında cızırtı sorunu olduğu için almak istemiyorum aslında. MX Brown FPS oyunları için uygun bir switch değilmiş.
Gayet uygun. Hatta turnuvalarda daha yaygın. Ama sabah akşam CS:GO oynayacaksanız RED tabiki...

Red ile Brown anahtar arasında fark edeceğiniz iki fark var, Brown anahtarlara tıkladığınızda bariz bir geri tepkimesi olur, bu da tuşa bastığınızı size fark ettirir. Bastım mı, basmadım mı gibi düşünmeye gerek kalmıyor. Diğer fark ise, Red anahtarların basma gücü gereksinimi çok düşük ve hassaslar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı