Logitech G633 Artemis Spectrum Mikrofon Sorunu

Heutros

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam,

Arkadaşlar bugün itibari ile bir mağazadan 2 sene garanti ile Logitech G633 Artemis Spectrum aldım. Cihazın hoparlör konusunda ve ışıklandırma konusunda hiçbir sorunu yok lakin yaptığım ilk Skype sohbetinde sesimin iyi iletilmediğini, robotik ve cızırtılı olduğu söylendi. Bu sorun hakkında ne yapabilirim? Kullandığım cihaz Windows 10 ve bütün sürücüleri güncel. Ses kartını dahi güncelledim ama herhangi bir değişim olmadığı söylendi. Ne yapmalıyım? Aynı ürüne sahip arkadaşlar özellikle yorum yaparsa çok sevinirim. İzlediğim Youtube videolarında mikrofon ile alakalı böyle bir sorun veya böyle bir sese rastlamamıştım, başıma gelmesi hayli üzdü. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Sorma güzel kardeşim benim ki sesi güzel veriyor verdiği gibi herşeyin sesini veriyo yan odanın bile ancak bu sorunları yaşıyan çok insan var ilk önce kurulu programı kaldır "LGS" sonra clean boot yap windowsu sonra pc restartla arkadan tekrardan siteden son sürümü indir tekrar dene sesini test etmek istiyosan windowsun sağ alttan karıștırıcıyı açıp mikrofona gel ona sağ tıkla mikrofonu veya sesimi dinle gibi biși var konușunca sesini duyuyorsun ordanda sesini test et cızırtılı duyuyosan sesini hala garantiye yolla halledilebilecek bir sorunsa yapıyorlar değilse sıfırını gönderiyolar. Çok hassas mic var o yüzden biraz problem olabiliyor ve usb 2.0 da test et bu dediklerimi.

Sorma güzel kardeşim benim ki sesi güzel veriyor verdiği gibi herşeyin sesini veriyo yan odanın bile ancak bu sorunları yaşıyan çok insan var ilk önce kurulu programı kaldır "LGS" sonra clean boot yap windowsu sonra pc restartla arkadan tekrardan siteden son sürümü indir tekrar dene sesini test etmek istiyosan windowsun sağ alttan karıștırıcıyı açıp mikrofona gel ona sağ tıkla mikrofonu veya sesimi dinle gibi biși var konușunca sesini duyuyorsun ordanda sesini test et cızırtılı duyuyosan sesini hala garantiye yolla halledilebilecek bir sorunsa yapıyorlar değilse sıfırını gönderiyolar. Çok hassas mic var o yüzden biraz problem olabiliyor ve usb 2.0 da test et bu dediklerimi.

Dün arkadaşımın Acer marka Win10 yüklü cihazında kulaklığı denedim. Skype üzerinden bir arkadaşımla konuşma şansım bile oldu ve ses iletimi mükemmeldi. Kendi evimde olan Asus G75VW notebook cihazımda Win8 yüklü ve kulaklığı ona da taktığımda gayet güzel sesli iletişim kurabiliyorum ama bu toplama bilgisayarda sorun yaşıyorum. Cihazımı Win7 olarak tekrar eski haline getirip G633 kulaklığımı rahatça kullanmak istiyorum. T

Bende bu kulaklık var ve counter oynarken sesim bazen çok cızırtlı gidiyor bazen ise düzgün çalışıyor. Sorun cihazla mı ilgili emin olamadım. Win10 64 bit var siz sorunu çözdünüz mü ? Ne yapmam gerekiyor ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı