Logitech G633 vs SteelSeries Arctis 5

Hangisi daha iyidir?

• Oy verenlerin toplamı
    30

Devka

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 480 TL ve kulaklık alacağım, 7.1 olmasını istiyorum. İki model arasında kaldım, sizce hangisi?

Arctis 5'in G633'e göre gözlemlediğim artıları:
  • + Mikrofon kalitesi daha iyi
  • + Kenar süngerleri/yastıkları daha iyi
  • + Steelseries 7.1'de ve ses kalitesinde biraz daha iyi gibi (okuduğum yorumlara göre)

G633'ün Arctis 5'e göre gözlemlediğim artıları:
  • + 3 tane G tuşu bulunuyor. Oyun içi müzik dinlerken güzel olduğunu söyleyenler var. (Fonksiyon olarak Durdur/Başlat, Sonraki ve Önceki Müzik seçeneğini atamışlar.)
  • + Aynı zamanda hem PC hem telefona bağlı kalabiliyor. Ve kablosu bozulduğunda Logitech kolayca gönderiyor.
  • + Logitech'in servis kalitesi çok çok daha iyi. (okuduklarıma göre)

Dipnot: Arctis 5'i Sinerji, G633'ü Gameekstra üzerinden alacağım. Deneme şansım olmadığı için size soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Arctis 5 var. Kulaklık hem hafif hem de çok rahat. Yazılımı, mikrofonu vs. gayet de iyi. Ben tasarımını da beğendiğim için aldım. Ayrıca ChatMix özelliği de var.

Bende Arctis 5 var. Kulaklık hem hafif hem de çok rahat. Yazılımı, mikrofonu vs. gayet de iyi. Ben tasarımını da beğendiğim için aldım. Ayrıca ChatMix özelliği de var.
Hocam Ben de Arctis 5 e çok yakın düşünüyorum ama niyeyse G633 de çok şatafatlı duruyor.

7.1 için gerçekten almaya ve 480 tl vermeye değer bir kulaklık mı sizce?

Hocam Ben de Arctis 5 e çok yakın düşünüyorum ama niyeyse G633 de çok şatafatlı duruyor.

Ben de o kulaklıklar arasında kalmıştım esktradan Corsair Void ve HyperX Cloud 2 vardı karşılaştırmalarım arasında. G633 hakkında çok olumsuz yorum okudum bu yüzden onu eledim. Ayrıca kulaklığın ağır olduğundan ve uzun süre kullanımda rahatsız ettiğinden bahseden çok kişi var. Cloud 2 yazılıma sahip olmadığı için ona pek yanaşamadım. Void konusunda kararsızım ancak olumlu olduğu kadar olumsuz yoruma da sahip bir kulaklık. Bu yüzden şu an kendimi en çok Arctis 5'e yakın hissediyorum. Ancak Steelseries Siberia 350 kullanıcısıyım ve memnun kalmadım. Bir süre sonra eklem yerlerinden en küçük hareketinde tıkırdamalar çıkıyor kulaklık sürekli kafanın şeklini aldığı için. Bu yüzden Steelseriesten de biraz soğumadım değil. Ayrıca kulaklık çok yeni olduğu için uzun vadede biraz kumar da oluyor. Bu yüzden hala karar verememiş durumdayım

7.1 surround konusunda şunu söylemeliyim ki 7.1 biraz pazarlama teknolojisi gibi bir şey ya da ben amacını tam anlayamadım. Şimdi şöyle 7.1 adı üstünde seni ''surround'' yapmalı yani çevrelemesi gerekiyor lakin bu amaç uğruna da ses boğuklaşıyor ve tüneldeymiş gibi bir hissiyat veriyor insana yani 7.1 ile müzik dinlenmiyor hiç. Bu tüm 7.1 kulaklıklarda olan bir şeydir. Ben kendim 7.1 kapalı kullanıyorum ve deli gibi ses kasıyorum bu biraz da kişiye kalmış bir şey. G633 ile Arctis 5 arasında bir seçim yapmam istenirse ben Arctis 5'i seçerdim. Arkadaşın da üstte dediği gibi G633'ün olumsuz yorumları, cızırdama gibi problemleri varmış biraz araştırırsan görebilirsin. Arctis 5 bana göre tasarımıyla, donanımıyla, yazılımıyla bana daha önde gibi geliyor. Fiyat konusuna gelirsek malum kur almış başını gitmiş bu fiyatlar hep bu civarlarda artık yapacak pek bir şey yok.

HyperX Cloud 2'nin sesini eleştirenleri çok gördüm hele 7.1'ini falan baya kötülediklerini gördükten sonra bu kulaklığı ben de aklımdan çıkarmıştım. Bence Corsair Void de alsan Arctis 5 de alsan ikisi de seni pişman etmeyecek kulaklıklar. Bende önceden 5Hv3 vardı SS'in. Çok memnundum lakin 10-15 kere çok kötü düşürdüğümden dolayı en son temassızlık olmuştu sonra yaptırmıştım hala da çalışıyor.Ben SS'in desteğinden de memnunum. Arctis 5'im arızalı gelince ilk onlara başvurmuştum sağolsunlar bayağı bir ilgilenmişlerdi. Sonra n11'den değişim talep edip sorunu çözmüştüm sonra da SS'e teşekkür etmiştim ilgilerinden dolayı. Onlar gene de bana 130€ değerinde kendi sitelerinden alışveriş yapabileceğim bir kod vermişlerdi bu da bende olumlu bir etki bıraktı tabi.

Hocam hepinizin kararını okuduktan sonra cumartesi günü Arctis 5'i sipariş vermiş bulunmaktayım. G633 den vazgeçtim. Mouse olarak da yanına bir G502 aldım hadi bakalım umarım iyi frag kasarım.

Hocam hepinizin kararını okuduktan sonra cumartesi günü Arctis 5'i sipariş vermiş bulunmaktayım. G633 den vazgeçtim. Mouse olarak da yanına bir G502 aldım hadi bakalım umarım iyi frag kasarım.
Şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba kulaklıktan memnun kaldınız mı?

Şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba kulaklıktan memnun kaldınız mı?

Merhaba, biraz geç gördüm kusura bakmayın. Evet şuan gayet memnunum fakat 7.1'i müzik için alıyorsanız almayın. 7.1 Müzik performansı kötü. Bass boosted müzikler dinleyecekseniz de almayın. Çünkü onlarda da sıkıntı oluyor. Ama normal şarkılarda falan güzel derecede bass verdiğini. Sesi gayet güzel izole ettiğini söyleyebilirim.

Logitec kulaklık kullanıyorum g633 4 seneden fazladır kablosu için mesaj attım logiteck türkiyeye 75tl para istediler jac kablosu için şuandada jac portu sebepsizce bozuldu. Yok yedek parçadır garanti servistir övenler bunlar tamamen satın alınmış site jönleri.

Bass boosted müzikler dinleyecekseniz de almayın. Çünkü onlarda da sıkıntı oluyor demişsiniz ne gibi sıkıntı oöuyor sıkıntıdan kastınız kulaklığın bu konuda iyi olmadığmı. Almayı düşünüyorumda gerçi çok müzik dinlemem, ses kasma açısından iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…