7.1 surround konusunda şunu söylemeliyim ki 7.1 biraz pazarlama teknolojisi gibi bir şey ya da ben amacını tam anlayamadım. Şimdi şöyle 7.1 adı üstünde seni ''surround'' yapmalı yani çevrelemesi gerekiyor lakin bu amaç uğruna da ses boğuklaşıyor ve tüneldeymiş gibi bir hissiyat veriyor insana yani 7.1 ile müzik dinlenmiyor hiç. Bu tüm 7.1 kulaklıklarda olan bir şeydir. Ben kendim 7.1 kapalı kullanıyorum ve deli gibi ses kasıyorum bu biraz da kişiye kalmış bir şey. G633 ile Arctis 5 arasında bir seçim yapmam istenirse ben Arctis 5'i seçerdim. Arkadaşın da üstte dediği gibi G633'ün olumsuz yorumları, cızırdama gibi problemleri varmış biraz araştırırsan görebilirsin. Arctis 5 bana göre tasarımıyla, donanımıyla, yazılımıyla bana daha önde gibi geliyor. Fiyat konusuna gelirsek malum kur almış başını gitmiş bu fiyatlar hep bu civarlarda artık yapacak pek bir şey yok.
HyperX Cloud 2'nin sesini eleştirenleri çok gördüm hele 7.1'ini falan baya kötülediklerini gördükten sonra bu kulaklığı ben de aklımdan çıkarmıştım. Bence Corsair Void de alsan Arctis 5 de alsan ikisi de seni pişman etmeyecek kulaklıklar. Bende önceden 5Hv3 vardı SS'in. Çok memnundum lakin 10-15 kere çok kötü düşürdüğümden dolayı en son temassızlık olmuştu sonra yaptırmıştım hala da çalışıyor.
Ben SS'in desteğinden de memnunum. Arctis 5'im arızalı gelince ilk onlara başvurmuştum sağolsunlar bayağı bir ilgilenmişlerdi. Sonra n11'den değişim talep edip sorunu çözmüştüm sonra da SS'e teşekkür etmiştim ilgilerinden dolayı. Onlar gene de bana 130€ değerinde kendi sitelerinden alışveriş yapabileceğim bir kod vermişlerdi bu da bende olumlu bir etki bıraktı tabi.