Bilgilendirme için çok teşekkür ederim aklınızda daha güncel bir kart varmı?Merhabalar, bende de SteelSeries Arctis Prime kullanıyordum. MSI X570 Gaming Plus anakartla. Beni de tam tatmin etmedi sonrasında Creative Sound Blaster Z Ses kartını satın aldım dehşet fark etti kulaklık seviye atladı can geldi kulaklığa, kesinlikle almalısın. Kesinlikle tavsiye ederim.
Rica Ederim, ;Bilgilendirme için çok teşekkür ederim aklınızda daha güncel bir kart varmı?
teşekkür ediyorumRica Ederim, ;
bütçeniz yetiyorsa eğer kesinlikle : CREATIVE Sound Blaster Ae-7
bütçeniz yeterli değilse eğer : CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus
Rica Ederim, ;
bütçeniz yetiyorsa eğer kesinlikle : CREATIVE Sound Blaster Ae-7
bütçeniz yeterli değilse eğer : CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus
Kullanım amacına göre değişen bir durum, sahneleme yapabilecek kabileyette bir cihazınız yoksa eğer fazladan ücret ödemenize gerek yok. Sadece başlıktaki kulaklıkla kullanacaksanız eğer dediğim gibi gerek yok fazla ücret ödemenize.teşekkür ediyorum
CREATIVE Sound BlasterX AE-5 ile CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus arasında sadece ENCODING Dolby Digital Live / DTS özelliği farkı var biraz araştırdım DVD player ve Tv gibi 5.1-7.1 ses sistemleri bağlamak ve daha iyi sesler almak için kullanılır diyor acaba CREATIVE Sound BlasterX AE-5 mı almaalıyım?
Kullanım amacına göre değişen bir durum, sahneleme yapabilecek kabileyette bir cihazınız yoksa eğer fazladan ücret ödemenize gerek yok. Sadece başlıktaki kulaklıkla kullanacaksanız eğer dediğim gibi gerek yok fazla ücret ödemenize.
Aldınız mı nedir son durum?
Çok teşekkür ediyorum bu arada scout mod açıp EQ ayarı yaptığımda gayet iyi oldu.Biraz geç yazdım şehir dışındaydım kusura bakmayın.Süper bu durumda size bir uygulama tavsiyesinde bulunmak istiyorum, yıllardır kullanıyorum kullanmadan edemiyorum. Eskiden ücretliydi, şimdi ücretsiz hale geldi. Ben oyuna özel ayar yapmıyorum müzik zevkime göre bir ayar yaptıktan sonra her kullanım türü için aynı ayarı kullanıyorum. Bendeki EQ Ayarlarının resmini koydum, fikir olması açısından.
Uygulama : Boost Volume and Sound Quality on Your PC - FxSound
( Linkten benim EQ Ayarımı indirerek sol altta bulunan 3 çizgiye basıp ardından İmport Presets diyerek RAR İçindeki dosyayı seçerseniz direk benim ayarlarımın aynısı size gelir. : ANIL.rar )
Eki Görüntüle 1305723
Eki Görüntüle 1305721
Eki Görüntüle 1305722
Güle güle kullanın.Çok teşekkür ediyorum bu arada scout mod açıp EQ ayarı yaptığımda gayet iyi oldu.Biraz geç yazdım şehir dışındaydım kusura bakmayın.