Logitech G635 için ses kartı gerekli mi?

Mevlut58

Decapat
Yer
istanbul
Merhabalar.

Öncelikle MSI X570 anakartım var. Kulaklığım ise Logitech G635 genelde PUBG ve Valorant oynuyorum ama sanki ses konusunda tam istediğim şeyleri elde edemiyor gibi hissediyorum.
Kulaklığım USB bağlantısı kendi ses kartı ile deneyimledim oyunda ses konusunda çok memnun kalmadım. (3,5mm bağlantıya kıyasla)
Kulaklığımı anakartıma 3, 5mm jack ile bağladığımda ise daha iyi ses aldığımı fark ettim.
Sizce harici bir ses kartına ihtiyacım var mı?
Mesela Xonar U7 mkıı 7.1 USB ses kartı gibi
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bende de SteelSeries Arctis Prime kullanıyordum. MSI X570 Gaming Plus anakartla. Beni de tam tatmin etmedi sonrasında Creative Sound Blaster Z Ses kartını satın aldım dehşet fark etti kulaklık seviye atladı can geldi kulaklığa, kesinlikle almalısın. Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhabalar, bende de SteelSeries Arctis Prime kullanıyordum. MSI X570 Gaming Plus anakartla. Beni de tam tatmin etmedi sonrasında Creative Sound Blaster Z Ses kartını satın aldım dehşet fark etti kulaklık seviye atladı can geldi kulaklığa, kesinlikle almalısın. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim aklınızda daha güncel bir kart varmı?

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim aklınızda daha güncel bir kart varmı?
Rica Ederim, ;
bütçeniz yetiyorsa eğer kesinlikle : CREATIVE Sound Blaster Ae-7
bütçeniz yeterli değilse eğer : CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus

Rica Ederim, ;
teşekkür ediyorum
Rica Ederim, ;

CREATIVE Sound BlasterX AE-5 ile CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus arasında sadece ENCODING Dolby Digital Live / DTS özelliği farkı var biraz araştırdım DVD player ve Tv gibi 5.1-7.1 ses sistemleri bağlamak ve daha iyi sesler almak için kullanılır diyor acaba CREATIVE Sound BlasterX AE-5 mı almaalıyım?

Son düzenleme:
teşekkür ediyorum

CREATIVE Sound BlasterX AE-5 ile CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus arasında sadece ENCODING Dolby Digital Live / DTS özelliği farkı var biraz araştırdım DVD player ve Tv gibi 5.1-7.1 ses sistemleri bağlamak ve daha iyi sesler almak için kullanılır diyor acaba CREATIVE Sound BlasterX AE-5 mı almaalıyım?
Kullanım amacına göre değişen bir durum, sahneleme yapabilecek kabileyette bir cihazınız yoksa eğer fazladan ücret ödemenize gerek yok. Sadece başlıktaki kulaklıkla kullanacaksanız eğer dediğim gibi gerek yok fazla ücret ödemenize.
Aldınız mı nedir son durum?

Son düzenleme:
Kullanım amacına göre değişen bir durum, sahneleme yapabilecek kabileyette bir cihazınız yoksa eğer fazladan ücret ödemenize gerek yok. Sadece başlıktaki kulaklıkla kullanacaksanız eğer dediğim gibi gerek yok fazla ücret ödemenize.
Aldınız mı nedir son durum?

Merhaba evet Plus modelini satın aldım Amazon'dan yurt dışı 1700 TL satın aldım 3 günde elime ulaştı sesler söylediğiniz gibi çok değişti özellikle müzik ve filmde çok daha iyi ama oyunda ise fark var ama hangi ayarları kullanacağım konusunda halen demekteyim sürekli bir ayar deniyorum scout mode açtığımda EQ ayarlayamıyorum sbx açarsam EQ ayarları yapabiliyorum gibi biraz kafa karıştırıcı gibi :D. PUBG için önereceğiniz bir ayar var ise tavsiyenizi alırım.

Süper bu durumda size bir uygulama tavsiyesinde bulunmak istiyorum, yıllardır kullanıyorum kullanmadan edemiyorum. Eskiden ücretliydi, şimdi ücretsiz hale geldi. Ben oyuna özel ayar yapmıyorum müzik zevkime göre bir ayar yaptıktan sonra her kullanım türü için aynı ayarı kullanıyorum. Bendeki EQ Ayarlarının resmini koydum, fikir olması açısından.

Uygulama : Boost Volume and Sound Quality on Your PC - FxSound

( Linkten benim EQ Ayarımı indirerek sol altta bulunan 3 çizgiye basıp ardından İmport Presets diyerek RAR İçindeki dosyayı seçerseniz direk benim ayarlarımın aynısı size gelir. : ANIL.rar )
1644921849622.png

1644921812286.png

1644921828327.png

Süper bu durumda size bir uygulama tavsiyesinde bulunmak istiyorum, yıllardır kullanıyorum kullanmadan edemiyorum. Eskiden ücretliydi, şimdi ücretsiz hale geldi. Ben oyuna özel ayar yapmıyorum müzik zevkime göre bir ayar yaptıktan sonra her kullanım türü için aynı ayarı kullanıyorum. Bendeki EQ Ayarlarının resmini koydum, fikir olması açısından.

Uygulama : Boost Volume and Sound Quality on Your PC - FxSound

( Linkten benim EQ Ayarımı indirerek sol altta bulunan 3 çizgiye basıp ardından İmport Presets diyerek RAR İçindeki dosyayı seçerseniz direk benim ayarlarımın aynısı size gelir. : ANIL.rar )
Eki Görüntüle 1305723
Eki Görüntüle 1305721
Eki Görüntüle 1305722
Çok teşekkür ediyorum bu arada scout mod açıp EQ ayarı yaptığımda gayet iyi oldu.Biraz geç yazdım şehir dışındaydım kusura bakmayın.

Çok teşekkür ediyorum bu arada scout mod açıp EQ ayarı yaptığımda gayet iyi oldu.Biraz geç yazdım şehir dışındaydım kusura bakmayın.
Güle güle kullanın. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı