Hocam ayıptır sorması da bunlar zaten fiziksel özellikler, basit bir review açıp da öğrenebileceğin şeyler. 2.000 TL'yi mouse için gözden çıkardıysam şahsen Logitech mühendisi kadar bilgiye sahip olurdum. 2.000 TL az buz para değil mouse için.
Omron zaten Kailh GM8.0 varken tercih edilmez. Skatez tercihi olarak da Virgin Grade PTFE her zaman daha iyidir. Kısacası G PRO X SuperLight, sizin bilinçsiz alışverişiniz sonucunda memnun kalmadığınız bir ürün.
Ben Logitech'i hiç sevmem etmem ancak Logitech G PRO 2nd Gen kulaklığını aldığımdan beri 1 kere bile "Ulan bu kulaklığa neden 800 TL verdim?" diye isyan etmedim, çünkü gerçekten fiyatını hak ediyor. Yanına bir de Dolby Atmos çektim, yeme de yanında yat. Logitech G PRO X zaten çok daha iyisi. Blue VO! CE var, deri padlerin yanında ekstra kumaş pad geliyor, taşıma çantası geliyor, konforu rahat, baskı yapmıyor.
Tabii ki referans kulaklığı gibi Uber süper müzik performansı beklememek gerek, günün sonunda hepsi oyuncu kulaklığı. %90'ı bass sever ve bu bass dengesini de yapamadıkları için basslar tizlerin üstünü örter. Tabii yaptığınız EQ ayarına göre bu üstünü örten bass kirliliğini olumlu yönde çevirmeniz de mümkün.