Logitech G635 vs Corsair Void Elite

Void Elite'de dip ses sıkıntısı oluyor sanırım kronik.
Logitech hakkında fikrim yok ama alternatif olarak bunu önerebilirim.
Not: Biraz ağır bir kulaklıktır haberiniz olsun.

Neden acaba G PRO mouse kullanıyorum gayet iyi. G PRO kulaklık kullanan arkadaşım var gayet çok iyi oldugunu söylüyor.

Global forumlarda çoğu kişi Logitech'in kalitesinin çok düştüğünden ve artık kullanmayacaklarından bahsediyorlar. Bende onlara katılıyorum. G PRO X Superlight farem var 1 haftalık ve çift tıklıyor dalga geçer gibi Omron Switch takmışlar ve altında dünyanın en çöp skatesleri var, hiç bu kadar çöp bir ürün görmemiştim bir de 2milyar fiyatı var. Benimle aynı sorunu yaşayan binlerce kişi var ve buna rağmen Logitech Omron Switch kullanmaktan vazgeçmiyor. Aynı zamanda bir sürü Logitech klavyemde oldu onlarda çift tıklıyor veya hiç tıklamıyor. Geçen klavyemi garantiye verdim yenisini 1 senede gönderdiler. Şimdi de farem için yazdım faturama geçersiz diyorlar :D Global forumlarda Logitech artık reklam ürünü olarak görülüyor ve bende buna katılıyorum. Not: G PRO Wireless'lerin çift tıklama sorunu olduğunu bu sorunun Pro X Superlight'de iyileştirildiğini duyduğum için bunu almıştım ama çöp Omron Switch için fazla beklentiye girmişim.

Üç kulaklığıda bizzat kullandım ve hepsi güzeld. En rahatı Hyper X idi bence. En iyisi ses kalite rahatlık vb olarak G PRO en uyguna ise Razer olan. Fiyatlar daha ucuz bulunabilir ürünleri göstermek için rastgele fiyatına bakmadan attım.

Global forumlarda çoğu kişi Logitech'in kalitesinin çok düştüğünden ve artık kullanmayacaklarından bahsediyorlar. Bende onlara katılıyorum. G PRO X Superlight farem var 1 haftalık ve çift tıklıyor dalga geçer gibi Omron Switch takmışlar ve altında dünyanın en çöp skatezleri var.
Hocam ayıptır sorması da bunlar zaten fiziksel özellikler, basit bir review açıp da öğrenebileceğin şeyler. 2.000 TL'yi mouse için gözden çıkardıysam şahsen Logitech mühendisi kadar bilgiye sahip olurdum. 2.000 TL az buz para değil mouse için.

Omron zaten Kailh GM8.0 varken tercih edilmez. Skatez tercihi olarak da Virgin Grade PTFE her zaman daha iyidir. Kısacası G PRO X SuperLight, sizin bilinçsiz alışverişiniz sonucunda memnun kalmadığınız bir ürün.

Ben Logitech'i hiç sevmem etmem ancak Logitech G PRO 2nd Gen kulaklığını aldığımdan beri 1 kere bile "Ulan bu kulaklığa neden 800 TL verdim?" diye isyan etmedim, çünkü gerçekten fiyatını hak ediyor. Yanına bir de Dolby Atmos çektim, yeme de yanında yat. Logitech G PRO X zaten çok daha iyisi. Blue VO!CE var, deri padlerin yanında ekstra kumaş pad geliyor, taşıma çantası geliyor, konforu rahat, baskı yapmıyor.

Tabi ki referans kulaklığı gibi über süper müzik performansı beklememek gerek, günün sonunda hepsi oyuncu kulaklığı. %90'ı bass sever ve bu bass dengesini de yapamadıkları için basslar tizlerin üstünü örter. Tabi yaptığınız EQ ayarına göre bu üstünü örten bass kirliliğini olumlu yönde çevirmeniz de mümkün.

Hocam ayıptır sorması da bunlar zaten fiziksel özellikler, basit bir review açıp da öğrenebileceğin şeyler. 2.000 TL'yi mouse için gözden çıkardıysam şahsen Logitech mühendisi kadar bilgiye sahip olurdum. 2.000 TL az buz para değil mouse için.

Omron zaten Kailh GM8.0 varken tercih edilmez. Skatez tercihi olarak da Virgin Grade PTFE her zaman daha iyidir. Kısacası G PRO X SuperLight, sizin bilinçsiz alışverişiniz sonucunda memnun kalmadığınız bir ürün.

Ben Logitech'i hiç sevmem etmem ancak Logitech G PRO 2nd Gen kulaklığını aldığımdan beri 1 kere bile "Ulan bu kulaklığa neden 800 TL verdim?" diye isyan etmedim, çünkü gerçekten fiyatını hak ediyor. Yanına bir de Dolby Atmos çektim, yeme de yanında yat. Logitech G PRO X zaten çok daha iyisi. Blue VO! CE var, deri padlerin yanında ekstra kumaş pad geliyor, taşıma çantası geliyor, konforu rahat, baskı yapmıyor.

Tabii ki referans kulaklığı gibi Uber süper müzik performansı beklememek gerek, günün sonunda hepsi oyuncu kulaklığı. %90'ı bass sever ve bu bass dengesini de yapamadıkları için basslar tizlerin üstünü örter. Tabii yaptığınız EQ ayarına göre bu üstünü örten bass kirliliğini olumlu yönde çevirmeniz de mümkün.

Ben kullanmadan önce Omron'un çöp olduğunu bilmiyordum. Açıkçası markaya güvenimden dolayı pek araştırma gereği duymadım fakat pr ürünü olduğu alınca belli oldu. Kulaklık konusunda türlü türlü sorunları olan bir sürü insan var şansınıza iyi ürün denk gelmiş farede de olabileceği gibi. En iyi Pro oyuncuların böyle çöp kullanabileceğini düşünmemiştim fakat belli ki Custom yaparak kullanıyorlar.

Ben kullanmadan önce Omron'un çöp olduğunu bilmiyordum. Açıkçası markaya güvenimden dolayı pek araştırma gereği duymadım fakat pr ürünü olduğu alınca belli oldu. Kulaklık konusunda türlü türlü sorunları olan bir sürü insan var şansınıza iyi ürün denk gelmiş farede de olabileceği gibi. En iyi Pro oyuncuların böyle çöp kullanabileceğini düşünmemiştim fakat belli ki Custom yaparak kullanıyorlar.
En iyi markanın bile çürük yumurtaları oluyor, markaya güvenmemek gerek. Bu arada kulaklık işi teorik bilgiden ziyade kişinin kendi müzik ve ses zevkine bakıyor biraz.

Misal ortaya çok iyi bir kulaklık koyarsın, sesinde gerçekten bir sıkıntı yoktur ancak senin sevdiğin o ses karakteri bu kulaklıkta yoksa tatmin etmez. Hatta bazı referans kulaklık kullanıcıları ve odyofiller, kulaklık değiştirmeyi pek sevmezler veya değiştirecekleri zaman aynı ses karakterini ararlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı