Logitech'in herhangi bir ürününü önermiyorum.
Neden acaba G PRO mouse kullanıyorum gayet iyi. G PRO kulaklık kullanan arkadaşım var gayet çok iyi oldugunu söylüyor.
Hocam ayıptır sorması da bunlar zaten fiziksel özellikler, basit bir review açıp da öğrenebileceğin şeyler. 2.000 TL'yi mouse için gözden çıkardıysam şahsen Logitech mühendisi kadar bilgiye sahip olurdum. 2.000 TL az buz para değil mouse için.Global forumlarda çoğu kişi Logitech'in kalitesinin çok düştüğünden ve artık kullanmayacaklarından bahsediyorlar. Bende onlara katılıyorum. G PRO X Superlight farem var 1 haftalık ve çift tıklıyor dalga geçer gibi Omron Switch takmışlar ve altında dünyanın en çöp skatezleri var.
Hocam ayıptır sorması da bunlar zaten fiziksel özellikler, basit bir review açıp da öğrenebileceğin şeyler. 2.000 TL'yi mouse için gözden çıkardıysam şahsen Logitech mühendisi kadar bilgiye sahip olurdum. 2.000 TL az buz para değil mouse için.
Omron zaten Kailh GM8.0 varken tercih edilmez. Skatez tercihi olarak da Virgin Grade PTFE her zaman daha iyidir. Kısacası G PRO X SuperLight, sizin bilinçsiz alışverişiniz sonucunda memnun kalmadığınız bir ürün.
Ben Logitech'i hiç sevmem etmem ancak Logitech G PRO 2nd Gen kulaklığını aldığımdan beri 1 kere bile "Ulan bu kulaklığa neden 800 TL verdim?" diye isyan etmedim, çünkü gerçekten fiyatını hak ediyor. Yanına bir de Dolby Atmos çektim, yeme de yanında yat. Logitech G PRO X zaten çok daha iyisi. Blue VO! CE var, deri padlerin yanında ekstra kumaş pad geliyor, taşıma çantası geliyor, konforu rahat, baskı yapmıyor.
Tabii ki referans kulaklığı gibi Uber süper müzik performansı beklememek gerek, günün sonunda hepsi oyuncu kulaklığı. %90'ı bass sever ve bu bass dengesini de yapamadıkları için basslar tizlerin üstünü örter. Tabii yaptığınız EQ ayarına göre bu üstünü örten bass kirliliğini olumlu yönde çevirmeniz de mümkün.
En iyi markanın bile çürük yumurtaları oluyor, markaya güvenmemek gerek. Bu arada kulaklık işi teorik bilgiden ziyade kişinin kendi müzik ve ses zevkine bakıyor biraz.Ben kullanmadan önce Omron'un çöp olduğunu bilmiyordum. Açıkçası markaya güvenimden dolayı pek araştırma gereği duymadım fakat pr ürünü olduğu alınca belli oldu. Kulaklık konusunda türlü türlü sorunları olan bir sürü insan var şansınıza iyi ürün denk gelmiş farede de olabileceği gibi. En iyi Pro oyuncuların böyle çöp kullanabileceğini düşünmemiştim fakat belli ki Custom yaparak kullanıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.