Logitech G703 nasıldır?

oyun için hocam

Evet hocam.
Bunları tercih edebilirsiniz. Bütçenizin bir kısmı da cebinizde kalır.

Bunları tercih edebilirsiniz. Bütçenizin bir kısmı da cebinizde kalır.

Teşekkürler hocam ilk seçeneği beğendim elime otururmu tam avuç içi tutuyorum?

Yurtdışındaki bütün incelemelerde ve yorumlarda en güzel fare, en ergonomik ve tutuşu güzel bütçe dostu fare olarak geçiyor. Burada kimse beğenmiyor. Enteresan. 🤔 Diğer konularda yerine tavsiye edilenler de bilinmeyen çin markaları. Burada da kablolu tavsiye etmişler. 😅 Logitech'in en azından garantisi yeter. 2. yılın sonunda bile ciddi bir sorun olduğunda yenisiyle değiştiriyorlar. Sırf özellik değil, bir de kaplama kalitesi ve garanti hizmeti açılarından bakmak lazım. Ama Logitech farelerin özellikleri de rakiplerinden çok geri kalır değil. G402'yi en az 7 yıl sorunsuz kullanmışımdır. Beni rahatsız eden tek sorunu yıllar geçtikçe kauçuk kısmı eriyordu. Maalesef bu kaplamadan hala vazgeçmiyorlar. Diğer plastik kısımları, tuş vuruş hissiyatı, tuş sesi ve optiği oldukça kaliteli.

Son düzenleme:
Yurtdışındaki bütün incelemelerde ve yorumlarda en güzel fare, en ergonomik ve tutuşu güzel bütçe dostu fare olarak geçiyor. Burada kimse beğenmiyor. Enteresan. 🤔 Diğer konularda yerine tavsiye edilenler de bilinmeyen çin markaları. Burada da kablolu tavsiye etmişler. 😅 Logitech'in en azından garantisi yeter. 2. yılın sonunda bile ciddi bir sorun olduğunda yenisiyle değiştiriyorlar. Sırf özellik değil, bir de kaplama kalitesi ve garanti hizmeti açılarından bakmak lazım. Ama Logitech farelerin özellikleri de rakiplerinden çok geri kalır değil. G402'yi en az 7 yıl sorunsuz kullanmışımdır. Beni rahatsız eden tek sorunu yıllar geçtikçe kauçuk kısmı eriyordu. Maalesef bu kaplamadan hala vazgeçmiyorlar.
5 yıldır ben de ürün sırf yenilemek için birazda artık hafif bir model kullanmak istediğimden a950pro aldım fakat g703 ele oturuşu olarak üstüne tanımam avuç içi için mükemmel bir tutuşu var

Dosya Ekleri

• IMG_5194.jpeg
    IMG_5194.jpeg
    168,6 KB · Görüntüleme: 64
5 yıldır ben de ürün sırf yenilemek için birazda artık hafif bir model kullanmak istediğimden a950pro aldım fakat g703 ele oturuşu olarak üstüne tanımam avuç içi için mükemmel bir tutuşu var
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler hocam. Sizde herhangi bir sorun oluştu mu? Kauçuk kısımda erime vs. var mı ya da kaydırma tekerleği sorun yarattı mı? Bu modelin ilk 2 parti ürününde, kaydırma tekerleğinde fabrika hatası varmış, sonradan düzeltmişler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı