Logitech G703 vs HyperX PulseFire Dart

İkrl

Hectopat
Herkese merhaba, kablosuz fareye geçmeyi planlıyorum. Çoğunlukta FPS oyunları oynuyorum ve elim büyük diyebilirim, kamburu olan bir fare istiyorum. Ekipmanlarımın tek marka olması mantıklı geliyor. Şu an klavyem Logitech, kulaklığım HyperX. Bu sebeple iki fare arasında kaldım. Birkaç sorum olaca:

Logitech G703: Bu farenin 2 modeli var. Birisi Hero sensörlü, diğeri PMW3366 sensörlü modeli ama Hero olan modelin bulamıyorum sıfırını. Türkiye satış sitelerinde ve orta scroll bozulması gibi kronik sorunları varmış, o yüzden tam emin olamıyorum. Tabii Lightspeed teknolojisi de beni cezbediyor fazlasıyla, kablodan kurtulup kablolu perfomansı olması çok iyi.

HyperX PulseFire Dart Wireless: Bu fare ile ilgili pek bilgim yok. Şekil olarak benim istediğim şekillerde. Sadece sensör ve kablosuz performansı ne durumdadır onu bilmiyorum.

Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech, G703'ün iki sene önce scroll tuşu problemini çözdüklerini söyledi. Buna rağmen hala çoğu G403/G603/G703'ün scroll tuşu 1 sene içinde bozulmaya başlıyor. Amazon UK ve US'teki yorumlara bakabilirsiniz. Tavsiye etmem.
HyperX PulseFire Dart Wireless için googleda "hyperx pulsefire dart wireless lag reddit" diye aratırsanız bayağı bir kullanıcının gecikme ve takılma problemi yaşadığını görürsünüz.
Bütçe belirtmemişsiniz. Tavsiyem bunu almanız olur: Razer Deathadder V2 PRO Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı