Logitech G710+ günümüzde iyi mi?

Bütçe
1500

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Elimde Logitech G710+ brown switch var, kullanmaya devam mı edeyim 1.5 bine yeni %60 %75 klavye mi alayım? FPS oyuncusuyum.

Tank gibi klavye. Ne yapsam zarar görmedi ve sonunda dizüstü kullanmaya başladım diye çekmeceye attım. Çalışıyorsa değiştirmek israf gibi duruyor. Işıkları da yeterli. Masanızda cidden yere ihtiyacınız yoksa daha ufak bir klavyeye pek gerek yok.

Tank gibi klavye. Ne yapsam zarar görmedi ve sonunda dizüstü kullanmaya başladım diye çekmeceye attım. Çalışıyorsa değiştirmek israf gibi duruyor. Işıkları da yeterli. Masanızda cidden yere ihtiyacınız yoksa daha ufak bir klavyeye pek gerek yok.

Arada ışıkları zayıflıyor geliyor ama devam ederim o zaman kullanmaya teşekkürler günümüz 1500 TL klavyelerden iyi midir? Gene de sormak isterim.

Malzeme kalitesi olarak çoğu klavyeden önde. O kadar sağlam çok klavye görmedim. Diğer yandan, yazılım olarak artık zayıf kalabiliyor fakat oyunlarda ve yazı yazmada diğer klavyelerden pek bir farkı yok. Gecikme sorunu yok ve rahat. Gidip 1500 liraya alabileceğiniz bir klavye belki yazılım olarak daha iyi olabilir ama diğer taraflarda geri kalacaktır.

Malzeme kalitesi olarak çoğu klavyeden önde. O kadar sağlam çok klavye görmedim. Diğer yandan, yazılım olarak artık zayıf kalabiliyor fakat oyunlarda ve yazı yazmada diğer klavyelerden pek bir farkı yok. Gecikme sorunu yok ve rahat. Gidip 1500 liraya alabileceğiniz bir klavye belki yazılım olarak daha iyi olabilir ama diğer taraflarda geri kalacaktır.

Hocam merhaba

Royal Kludge RK61 Plus nasıldır alınır mı? 2 bin TL klavye önerir misiniz TKL %100 olmayan 40 Cm'yi geçmeyecek sessiz bir klavye FPS ve MOBA için​

Technopat Haberler

Geri
Yukarı