Logitech G710+ tarzında güncel klavye önerisi

FreiSeele

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba millet, 9 yıldır Logitech G710+ model klavye kullanıyorum çok da memnunum fakat klavye artık resmen dağıldı, eskidi. Mecburen artık değişmek zorundayım ve yeni klavyelerin dizaynlarını tasarımlarını aşırı yadırgıyorum. Özellikle pratik çevirmeli ses tuşuna aşırı alıştım buna benzer tipte tasarımda klavye önerebilirseniz çok sevinirim. Fiyat aşırıya kaçmadığı sürece çok önemli değil. Taksitle yıllarca kullanacağım sağlam bir şey almayı düşünüyorum.

Hocam öncelikle çok teşekkürler cidden dizayn olarak renklerin cırt olması dışında tam istediğim tipte klavye ama tek çekindiğim konu Rampage marka olması açıkçası nazarımda çok da olumlu tecrübeler bırakmış bir marka değil kalite bağlamında aldıktan kısa süre sonra ses düğmesi vs bozulur mu diye çekiniyorum.

Hocam öncelikle çok teşekkürler cidden dizayn olarak renklerin cırt olması dışında tam istediğim tipte klavye ama tek çekindiğim konu Rampage marka olması açıkçası nazarımda çok da olumlu tecrübeler bırakmış bir marka değil kalite bağlamında aldıktan kısa süre sonra ses düğmesi vs bozulur mu diye çekiniyorum.
Haklısınız hocam. Rampage sonuçta, ne olacağı belli olmuyor. Bir modelini kullandım aldığıma pişman etti. KB-RX77 modelini kullandım çok hoşuma gitti. Ses düğmesinin bozulacağını sanmam ama. Yine de istediğiniz tarzda asus'un bir modeli var. Tercih ederseniz ekliyorum.

Haklısınız hocam. Rampage sonuçta, ne olacağı belli olmuyor. Bir modelini kullandım aldığıma pişman etti. KB-RX77 modelini kullandım çok hoşuma gitti. Ses düğmesinin bozulacağını sanmam ama. Yine de istediğiniz tarzda ASUS'un bir modeli var. Tercih ederseniz ekliyorum.

İşte bu iyiymiş hocam Logitech'ten şaşmam bana kalsa ama çok gariptir ki başka o tarz model ürettiklerini görmedim, ASUS klavye kullanmadım hiç ama geri kalan her şeylerini kullandım sağlamdır üzmez muhtemelen fiyatı da iyiymiş gayet çok teşekkürler.

İşte bu iyiymiş hocam Logitech'ten şaşmam bana kalsa ama çok gariptir ki başka o tarz model ürettiklerini görmedim, ASUS klavye kullanmadım hiç ama geri kalan her şeylerini kullandım sağlamdır üzmez muhtemelen fiyatı da iyiymiş gayet çok teşekkürler.
Rica ederim hocam :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı