Logitech G710+ vs Logitech G610

Burak Kaan

Hectopat
Daha fazla  
Klavye değiştirmemin zamanı geldi ve araştırırken iki ürünü beğendim ve ikisinin arasında kaldım, ikiside kampanyalı ve fiyatları bence ucuz, sizce hangisini almalıyım?

G610: 320TL yanında hediyeleri var, Logitech fare altlığı ve çanta
G710+: 310TL hediyesi yok

G610'a biraz daha yakınım açık söylemek gerekirse, hediyeler gerçekten beni cezbetti, yinede sizin de görüşlerinizi öğrenmek için bu konuyu açıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hediye olarak bakarsan G610 güzel fakat performans ve uzun süreli kullanım için G710 u tavsiye ederim ama çanta mouse pad olsun dersen ölümcül bir fark yok aralarında genede karar sana kalmış :)

G610 için şu sorunları okudum;
Işığını en düşük kademeye alınca ses çıkarıyor.
Klavyeyi kullandıktan sonra bir yere dokununca elektrik çarpıyor.
Aslında ikiside birbiriyle bağlantılı sorun, ses çıkarması elektrikle ilgili bir arıza ve bu arızadan dolayı insana elektrik yüklüyor.
Bende steelseries 6gv2 ile logitech g610 arasında kaldım o zaman g610 299 tl idi hediyeleriyle birlikte zam gelmiş şuan. Ama steelseriesle asla baş edeceğini sanmıyorum sonuçta turnuvada ki çoğu oyuncu 6gv2 kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı