Logitech G733 alınır mı?

Bütçe
1600₺

Noxiares

Hectopat
Yer
Ankara
Kablolu kulaklık alacaktım 900 TL civarına ama kimseden öneri gelmedi. Bende bütçeyi yükselterek kablosuz kulaklık almaya karar verdim. Logitech G733 çok beğendim, siyahı gelince almayı düşünüyorum bu fiyat aralığında rakibi var mı? Alınır mı? Ergonomik olması çok önemli.

Dosya Ekleri

• logitech-g733-lightspeed-headset-black-2-4ghz.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 191
Buyurun kullanan birinin yorumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun değil misin kulaklıktan, neden değişmek istiyorsun?

Ses kalitesi ve mikrofondan çok memnunum. Ama çok ağır kulaklık ve bana çok konforlu gelmiyor. Arkadaşımda da var onun şikayeti yok, yüz ve kulak yapısından dolayı galiba. Ben 2 saat takınca dayak yemiş gibi oluyorum. Satacağım bunu ya.

G733 kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin ve çoğu kulaklığı kullandım istersen karşılaştırabilirim.
Cloud 2 - Arctis 1 - Arctis 3 - Arctis 7 - G733 - Razer Kraken - JD712
Bunların hepsini uzunca kullandım.

Hocam benim için en önemli olay rahatlığı ve hafifliği bu konuda nasıl? Sence bu fiyatlarda rakibi var mı? Bir de nereden kaça aldınız?

Hocam benim için en önemli olay rahatlığı ve hafifliği bu konuda nasıl? Sence bu fiyatlarda rakibi var mı? Bir de nereden kaça aldınız?

Geç geri dönüş için kusura bakmayın. MediaMarkt'tan 1500 civarına aldım rahatlık ve hafiflik konusunda Arctis 7 ile yarışabilecek tek kulaklık diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…