Logitech G733 alınır mı?

Bütçe
1600₺
Merhaba hocam bende kulaklığı satın aldım benim bir sorum olacak . Logitech gHub üzerden yan sesi açtığımda sadece soldan kendi sesimi duyuyorum ve ses biraz az sizde de böyle mi ? Buna göre kulaklığı değiştirmeyi düşünüyorum.

Hocam 1 aydan fazla zaman geçmiş. Hangi kulaklığı neden tercih ettiniz ve şuanki yorumlarınızı neler? Teşekkürler, saygılarımla.

hocam cloud 2 wr kullanıyorum kafam yapım küçük olduğu için kulaklım oturmuyor sanırım bu yüzden üst tarafı baskı yapıyor ve kafamı ağrıtıyor bu yüzden g733 düşünüyorum sizce g733 kafama tam oturabilir mi ?

Hocam müzik ve bass deneyiminiz nasıl? Bassları kaliteli veriyor mu? Cızırtı vs. var mı?

Oyunlarda ses sorunu yaşıyorum çok kısık geliyor 7 saat uğraştım yapamadım kafayı yicem

Oyunlarda ses sorunu yaşıyorum çok kısık geliyor 7 saat uğraştım yapamadım kafayı yicem
Yardımcı olursan sevinirim kardeşim ya

Biraz geç oldu ama bende çok memnunum teşekkür ederim yorumuza 1 ayı geçti benim de.
Ayarlarını yapamadım ses kasilmiyor boğuk geliyor g hubdan 7 saat uğraştım çözemedim müzik felan dinlerken ses yüksek oyuna girince ses kısık geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…