Logitech G733 alınır mı?

Corsair HS80 var. Şarjı G733'ten az gidiyor ama ses ve mikrofonda ondan çok iyi. Özellikle mikrofonu harici mikrofon gibi.
Şarjı az gidiyor derken bazı incelemeler 8 saat civarı gidiyor demiş bazıları 12-13 saat. O konu net değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Corsair HS80 itopya'da 2049 TL eğer almayı düşünürseniz bilginiz olsun. Ben 1 hafta önce aldım, sorunsuz kullanıyorum. RGB ışıkları kapalı kullanıyorum ve şarjı iyi gidiyor.

Corsair HS80 itopya'da 2049 TL eğer almayı düşünürseniz bilginiz olsun. Ben 1 hafta önce aldım, sorunsuz kullanıyorum. RGB ışıkları kapalı kullanıyorum ve şarjı iyi gidiyor.

Saat olarak şarjı ortama kaç saat gidiyor hiç takip ettiniz mi? Bu kulaklığın şarjının ne kadar gittiği her incelemede çok farklı söyleniyor da.

Saat olarak hiç ölçmedim ama ışıkları kapalı durumda tatmin edecektir. Ben günde 4-5 saat kullanıyorum ve 2-3 günde şarjı kırmızı duruma geliyor. Eğer sabahtan akşama kadar kullanırsanız gün sonunda şarj etmeniz gerekecektir.

Saat olarak hiç ölçmedim ama ışıkları kapalı durumda tatmin edecektir. Ben günde 4-5 saat kullanıyorum ve 2-3 günde şarjı kırmızı duruma geliyor. Eğer sabahtan akşama kadar kullanırsanız gün sonunda şarj etmeniz gerekecektir.
Şarjı gayet yeterli o zaman. Mikrofonu efsane zaten, şarjı da kötü değil. G733 sadece gösterişli buna göre bence.

Bence de bu fiyata çok yeterli bir kulaklık. 8-10 gün önce 1800 TL'den satılıyordu ama şarj konusunda tereddütüm olduğu için almamıştım :D

Beğenmediğim bir yanı şarjı % olarak göstermiyor, sadece sarj barı var ve düşük-orta-yüksek olarak görebiliyoruz. Mesela Corsair Void Elite Wireless'ta % olarak gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı