Logitech G733 alınır mı?

Bütçe
5500

Alifatih Koç

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, elimde Razer Blackshark V2 X modeli var, lakin razer synapse uygulaması yüklüyken pc çok donuyor. Oyunlarda drop yiyorum. Uygulama sayesinde kulaklığın sesi çok güzel oluyor diğer türlü sesler çok kötü. Demek istediğim maximum 5.5k olucak şekilde kablosuz kulaklık önerisi alabilir miyim. Bu fiyat bandında G733 var. Hala alınır mı ya da diğer önerileriniz varsa söyler misiniz?

Herkese merhaba, elimde Razer Blackshark V2 X modeli var, lakin razer synapse uygulaması yüklüyken pc çok donuyor. Oyunlarda drop yiyorum. Uygulama sayesinde kulaklığın sesi çok güzel oluyor diğer türlü sesler çok kötü. Demek istediğim maximum 5.5k olucak şekilde kablosuz kulaklık önerisi alabilir miyim. Bu fiyat bandında G733 var. Hala alınır mı ya da diğer önerileriniz varsa söyler misiniz?
Kötü kulaklık değil fakat Cloud 3 wireless varken almazdım.

Kötü kulaklık değil fakat Cloud 3 wireless varken almazdım.
Cloud 3ü deneyimledim. Onda kulaklığın kulakları saran kısmı küçük gelmişti ve ağrı yapmıştı eğer o tarz ağrı olmasaydı direkt onu alıcaktım.

Rahatlık olarak daha rahatını kullanmadım. Sorunları da var tabii ki, ama rahatlığı için yine alsam G733 alırdım.
İllaki sorunlar vardır. Ben mikrofonun kötü olduğunu bilerek alıcam ama sesi nasıl oyunlarda ses kasmak için yeterli mi ya da gündelik kullanmak için uygun mudur? Konforlu olduğu için bunu almayı düşünüyorum.
Cloud 3ü deneyimledim. Onda kulaklığın kulakları saran kısmı küçük gelmişti ve ağrı yapmıştı eğer o tarz ağrı olmasaydı direkt onu alıcaktım.

İllaki sorunlar vardır. Ben mikrofonun kötü olduğunu bilerek alacağım ama sesi nasıl oyunlarda ses kasmak için yeterli mi ya da gündelik kullanmak için uygun mudur? Konforlu olduğu için bunu almayı düşünüyorum.

Mikrofon için bas tiz ayarı mevcut güzel bir ayar yaparsanız mikrofon gayet yeterli oluyor.

Ses kasmak için Cloud 3'ten bir tık geride kalıyor çünkü Cloud 3 full deri pedlere sahip. G733 ise sadece iç tarafı deri ve izolasyon Cloud 3'e göre bir tık daha kötü. Artı yönü ise kumaş pedlere sahip olması.

Ses kasmada kötü mü? Hayır. Cloud serisi daha mı iyi? Evet.

Mikrofon için bas tiz ayarı mevcut güzel bir ayar yaparsanız mikrofon gayet yeterli oluyor.

Ses kasmak için Cloud 3'ten bir tık geride kalıyor çünkü Cloud 3 full deri pedlere sahip. G733 ise sadece iç tarafı deri ve izolasyon Cloud 3'e göre bir tık daha kötü. Artı yönü ise kumaş pedlere sahip olması.

Ses kasmada kötü mü? Hayır. Cloud serisi daha mı iyi? Evet.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sanırım G733 alıcam. Konfor hepsinden önemli deri pad hiç çekilecek gibi değil. Hardcore FPS oyuncusu değilim öyle gündelik kullanım ve takılmak için alıcam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı