Logitech G733 anlık kopmalar

xwLOGAN

Megapat
Arkadaşlar merhaba, başlıktaki kulaklığı yurt dışından almış olan bir arkadaştan ikinciel olarak aldım bugün elime ulaştı her şey iyi hoş, lakin akşam CS:GO gireyim dedim ve kulaklıkta kopma var 2 saniye 3 saniye ses kopuyor daha doğrusu kulaklık kopuyor bunu nasıl çözebilirim? Windows 11 sürümünü kullanıyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kulaklıkta bir sorun yok ise, Windows 11 kaynaklı olabilir. Ayrıca kulaklıkla yan yana başka kablosuz alıcı vs. takılı ise ondan kaynaklı da olabilir.

G HUB'ı silip, aygıt yöneticisinden kulaklığı kaldırıp tekrar kurarak bir deneyebilirsiniz.

Eğer kulaklıkta bir sorun yok ise, Windows 11 kaynaklı olabilir. Ayrıca kulaklıkla yan yana başka kablosuz alıcı vs. takılı ise ondan kaynaklı da olabilir.

G HUB'ı silip, aygıt yöneticisinden kulaklığı kaldırıp tekrar kurarak bir deneyebilirsiniz.
Logitech G305 var kablosuz olarak ama bilemedim dediğiniz gibi uygulamayı silip tekrar yüklüyeceğim, ilginç olan 20-28 dakikadır hiç kopma olmadı şuan anlıyamıyorum

Logitech G305 var kablosuz olarak ama bilemedim dediğiniz gibi uygulamayı silip tekrar yüklüyeceğim, ilginç olan 20-28 dakikadır hiç kopma olmadı şu an anlıyamıyorum.

G733 ile birlikte G PRO mouse kullanıyorum, yan yana taktığımda bazen farede ufak takılmalar oluyor, belki sizdeki de benzer bir sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı