Logitech G733 cızırtı ve parazitlenme sorunu nasıl giderilir?

yusufbaker

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Video Editörü
Merhaba Logitech G733 bir kulaklık satın aldım. Biliyorsunuz ki bu kulaklık Wireless bir kulaklık. İşletim sistemim ise Windows 11. bu kulaklığı takıp ortalama 8-10 dakika kullandığımda bir anda cızırdamaya başlıyor, 1-2 dakika cızırdadıktan sonra sorun çözülüyor. Fakat bunu farklı 2 bilgisayarında bilgisayarda test ettiğimde herhangi bir cızırdama söz konusu değil. Fakat onların işletim sistemleri Windows 10, şöyle de bir durum var ki bu kulaklığı kullanıp aynı zamanda Windows 11 kullanan birçok tanıdığım var böyle bir sorunları yok. Kulaklığın kendi içerisinde ses maksimum seviyedeyken kulaklığın arkasındaki ses ayarlama yeri üzerinden sesi daha da yükseltemeye çalıştığımızda bir uyarı sesi çıkıyor, cızırtı anında özellikle bunu denedim ve bu uyarı sesi herhangi bir şekilde cızırdamıyor, fakat geri kalan bilgisayar üzerinden gelen seslerde cızırdama mevcut. Ayrıca şunu da belirtmek isterim, cızırtı anında ayarlardan ses aygıtını değiştirip sonrasında hızlıca tekrardan G733'ü seçtiğimde cızırtı yine anında kesiliyor. Aynı şekilde cızırtı anında Windows ses servisini servisler kısmından yeniden başlattığımda da sorun yine çözülüyor. Fakat biliyorsun ki bunlar geçici çözümler ve her bu durumu yaşadığımda gidip de aygıt değişmek ile, kulaklığı kapatıp açmak ile veyahut servisi yeniden başlatmak ile uğraşmak istemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, sorunumun benim bilgisayarımdan kaynaklandığı bariz. Servise gönderecektim fakat canlı destek üzerinden bana servise gönderdiğimde eğer bizden kaynaklı bir problem yok ise biz olduğu gibi sorun yok deyip geri göndeririz dediler, yani o yüzden benim bunu kendim çözmem gerekiyor ki zaten servis müdahalesi ile çözülebilecek bir sorun olduğunu pek sanmıyorum. Bilgisayarıma format dahi attım fakat yine çözülmedi. Belli ki başka bir sorun var fakat nedir bu bulmam gerekiyor. Driverlar veya benzeri bir durumdan yazılımsal olarak bir sebebi varolduğunu düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı