Logitech G733 Kulaklık Gümrüğe Takıldı

kiyaz

Hectopat
Daha fazla  
TR'den aldığım üründe teknik problem yaşadım ve global Logitech'e ulaştım 1 saatlik konuşmanın ardından olayı çözdük ve tarafıma garanti kapsamında 0 ürün kargolandı ürün UPS Kargo ile Hollanda'dan Türkiye gümrüğüne geldi sorunda tam burada başlıyor. Bugün öğlen saatlerinde UPS tarafından SMS aldım ekte mecut. Büyük ihtimal bu ürün gümrükte kalacak ya da benden kulaklığın 3 4 katı kadar ücret talebi olacak vekaletname vb durumlar. Daha önce böyle bir problem ile karşılaşan oldu mu?

Dosya Ekleri

• 1752700776213.png
    374 KB · Görüntüleme: 39
  • 1752700790787.png
    281,5 KB · Görüntüleme: 40

Bir tane yayıncıda olmuştu hediye gelmiş alamamış. Ancak burada konu farklı

Siz yine bir durum olursa bizi bilgilendirirseniz sevinirim en azından bizim de başımıza gelirse bilelim.

Bir tane yayıncıda olmuştu hediye gelmiş alamamış. Ancak burada konu farklı.

Siz yine bir durum olursa bizi bilgilendirirseniz sevinirim en azından bizim de başımıza gelirse bilelim.

Bu forumda dahil olmak üzere çok fazla araştırma yaptım öncelikle Logitech bu hususta diyor ki biz ürünün %54'ü kadar da dosya ve kargo masrafı ödüyoruz ve yapabileceğimiz başka bir durum yok diyor. Gümrük neredeyse herkesten noter tasdikli vekalet istemiş. Bence bu işte yine Logitech'in eksiği var 1 ay oldu olmadı Hollanda'dan Cloud 3 Wireless geldi hiç böyle bir problem yaşamadım yaşayan da duymadım. Gümrükte kalma sebebi ise bence random G29'lar bile gümrükten geçmiş.

Bu SMS'teki aşamalarda ilk önce ürünün ne olduğunu ve kişisel bilgi paylaşımı yaptım daha sonra ise herhangi bir problemde tüm cezai yükümlülükleri yerine getireceğimi kabul ettim umarım olumsuz bir durum olmaz. Gözümde kulaklığın gram değeri yok ama 2025 yılında böyle bir kamuya bağlı kuruluşun hala inisiyatif ile yönetiliyor oluşu beni üzüyor ve kötü niyet aramaya itiyor.

Kaldı.

Dosya Ekleri

• IMG_20250717_112310.jpg
    218,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Şaka gibi ya bu yüzden Corsair de Türkiye'ye RMA sağlamıyor. Gümrükte problemleri yüzünden diyordu. İthalat neyin ithalatı? Ürün arıza yapmış sana yenisi gönderilmiş.

Yani şimdi anlamadığım şey ise sizin ürününüz G733 kulaklık bu kulaklık Türkiye'de her yerde satılıyor zaten fahiş de bir fiyatı var. Bu firmanın Türkiye disbiritörü var burada garanti hizmeti veriyor. Peki bu malı direk size yollayacağına bu disbiritör aracısı ile yollayıp verseydi? Bunu da anlamıyorum yani Türkiye garantisi o zaman neden var?

Şu an Corsair mesela Türkiye'ye zaten çoğu ürününü yollamıyor ama geçen bir klavyesini gördüm. Gele gele artık kim nasıl getirdiyse. Şahsen almam yani ne desteği var ne RMA'sı var bir şey olsa burada satıcının eline kalıyorsun.

Üzücü olmuş ülkeyi şu hale getirenler utansın.

Aynen burada Logitech'in suçu yok desek yalan olur benim Cloud 3 Wireless ürünüm bozulmuştu yine aynı bu şekil Hollanda ile görüştüm ürün İstanbul'daki depodan gelmişti. Büyük ihtimal Türkiye distribütörü yolladı. Her neyse G29 gümrükten geçiyor kulaklık geçmiyor telsiz iletişim aracıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…