Logitech G733 kulaklık nasıldır?

Sesi yetersiz fiyatını hak etmıyor bırcok yayıncıda sponsor sayesinde kullanıyor.

Ek olarak Razer BlackShark V2 Pro 2020 versiyonuna ya da 2023 versiyonuna bakabılırsınız 2023 versıyonu bıraz pahalı ama bütçe yetıyorsa kesınlıkle 2023 versiyonunu almalısınız.
 
Çok kaliteli sağlam bir kulaklık arıyorum bütçe sorun değil öneri var mı acaba?
G Pro X. Malzeme kalitesi üst düzey. Kutu içeriği güzel. Ses kalitesi gayet net ve iyi. Ama ufak bir ayar gerekli. İnternetten bulması kolay. Başka marka olarak HyperX ve Razer bakabilirsin. Steelseries biraz daha malzeme olarak zayıf kalsa da üzmez. Ama genel olarak ses seviyesi Steelserieste çok yüksek değil.
 
G PRO X. Malzeme kalitesi üst düzey. Kutu içeriği güzel. Ses kalitesi gayet net ve iyi. Ama ufak bir ayar gerekli. İnternetten bulması kolay. Başka marka olarak HyperX ve Razer bakabilirsin. SteelSeries biraz daha malzeme olarak zayıf kalsa da üzmez. Ama genel olarak ses seviyesi SteelSeries'te çok yüksek değil.

Sennheiser 508697 HD 599 kulaklık ve DT990 Pro+ nasıl bilgin var mı?
 
Kablosuzluk şart değilse Cooler Master MH752'ye bakın.

Gayet güzel kulaklıklar fakat ses kartı alman gerekir ve o kulaklıkları besleyecek ses kartlarının fiyatı 3000'den başlıyor bence gerek yok müzikle uğraşmıyorsanız.
50 ohmluk HD599'u 1000'lik alet de besler. 250 ohm DT990 Pro'da sağlam amfi gerekir. Ayrıca normal bir müzik dinleyicisine de uygun aletler. Oyunda da iş görürler.
 

Geri
Yukarı