Denetim masasına girip Donanım ve ses>Ses>Kayıt>Mikrofon/Microphone>Düzeyler>Sesi Fulleyin ve sonra Üstten Dinle>Pil Gücü Kullanılırken Çalıştırmaya devam et bunu tikleyin. Devamında Uygula>Tamama basıp üstten iletişime basın ve oradan "Hiçbir şey yapma" bunu tikleyin.Discord'da arkadaşlarımla konuşurken sesim azalıp artığını söylediler, Logitech G733 kulaklığımı daha yeni almıştım. Ne yapma lazım acaba? İade mi etmeliyim yoksa bir çözümü var mı?
Denetim Masası'na girip donanım ve ses>Ses>Kayıt>Mikrofon/Microphone>Düzeyler>Sesi fulleyin ve sonra üstten dinle>pil gücü kullanılırken çalıştırmaya devam et bunu tikleyin. Devamında uygula>tamama basıp üstten iletişime basın ve oradan "hiçbir şey yapma" bunu tikleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.