Logitech G733 vs HyperX 3 vs SteelSeries Arctis Nova 7

corsair hs80 mi ? 6k gözüküyor fiyatı ? yanlış ürüne mi bakıyorum

gönlüm logiden yana biraz, garanti süreci vb çok iyi firma ama ürün nasıl bilemedim. yada başka önerin varsa logiden olabilir hocam
G Pro wireless kullanıyorum bir tek sorunu sanırsam şarj soketi temazsızlık yapabiliyor onun dışında sesi pedleri vs müthiş.

İstersen 2. el 3.5 4 k ya bulunuyor lakin eğer dersen ki ille de 0 alacam bunu rraenee de kullanmıştı gayet güzel bir kulaklık bu da.

G PRO Wireless kullanıyorum bir tek sorunu sanırsam şarj soketi temazsızlık yapabiliyor onun dışında sesi pedleri vs müthiş.

İstersen 2. el 3.5 4 k ya bulunuyor lakin eğer dersen ki ille de 0 alacağım bunu RRaenee de kullanmıştı gayet güzel bir kulaklık bu da.

Genel kullanım için çok da iyi bir seçenek değil. Alacaksa Nova 7 ve HS80 Max daha mantıklı bence.

1 yılı geçti Nova 7 kullanıyorum. Yazılımında nasıl bir sorun varmış anlamadım. GG gayet stabil çalışıyor. Ses kasma konusunda çok iyi. Diğer iki kulaklığı kullanmadım ama Nova 7'den çok memnunum. Zaten tüm setim SS. Hiç bir üründe sorun yaşamadım.

1 yılı geçti Nova 7 kullanıyorum. Yazılımında nasıl bir sorun varmış anlamadım. GG gayet stabil çalışıyor. Ses kasma konusunda çok iyi. Diğer iki kulaklığı kullanmadım ama Nova 7'den çok memnunum. Zaten tüm setim SS. Hiç bir üründe sorun yaşamadım.
Hocam ses kasma çok iyi derken ct base den t base deki adamı falan duyabiliyor musunuz 😂 ?

Hocam ses kasma çok iyi derken ct base den t base deki adamı falan duyabiliyor musunuz 😂 ?
İyi bir cs oyuncusu değilim. Eş dost davet ettiğinde öylesine girerim. Her zaman rakip nerede ne kadar uzaklıkta yerini rahatlıkla anlayabiliyorum. İyi kulaklık tüm mapi duyansa bilmiyorum. CS2 ve PUBG'de rakip nerede napıyor yer çok net seçiliyor. Arctis Prime, Razer Barracuda X önceki kulaklıklarım ve onlarda lokasyonlar çok net oturmuyordu kafada. Bu kulaklıkta çok net.

İyi bir cs oyuncusu değilim. Eş dost davet ettiğinde öylesine girerim. Her zaman rakip nerede ne kadar uzaklıkta yerini rahatlıkla anlayabiliyorum. İyi kulaklık tüm mapi duyansa bilmiyorum. CS2 ve PUBG'de rakip nerede napıyor yer çok net seçiliyor. Arctis Prime, Razer Barracuda X önceki kulaklıklarım ve onlarda lokasyonlar çok net oturmuyordu kafada. Bu kulaklıkta çok net.
Logitech de öyle hocam demekki sizinki de sağlam kulaklıkmış.

yazılımda sorun var diyorlar hocam, ek bir yazılım vb kurmak gerekiyor diye okudum. ayrıca kulaklıktan hoparlöre geçişte vb o yazılımıda kapatmak gerekiyor diye yazmışlardı

hs80 max ve nova 7 bir birine çok yakın fiyatlı ürünler, hangisi tercih edilmeli ? yoksa bu 2 ürüne karşılık logitech g733 kafamı karıştırmıyor değil. fiyatı yaklaşık 2k daha ucuz

Yazılımında sorun yok. Net bir şekilde bunu yanıtlayabilirim ama hangisi konusuna cevap veremem. Kullanan kişiler daha iyi bilir ben diğerlerini tecrübe etmedim. Steelseries her zaman ederinden pahalı ürünler satıyor. O yüzden verilen ücret biraz da markaya oluyor. Diğer seçenekler daha F/P olabilir gerçekçi eleştiri yapılması gerekirse. Ben bunu kabul ederek alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı