Logitech G733 vs. Hyperx Cloud 2 Wireless

Merhabalar hocam, uzun zaman geçmiş mesajınızın üstünden acaba bu süre içinde hangi kulaklığı aldınız ve yorumlarınız nedir?
Hocam geçen 3 aylık süreden sonra kulakliktan hâlâ memnun musunuz? Ekleyeceğiniz bir şey var mı ben de almayı düşünüyorum da?

Benim icin sadece rainbow 6 ve valo cs go fps gibi oyun oynuyorum ayrıca rainbow için g733 ve cloud 2 wireless mi alcam bilemiyorum

Merhaba,

Konuyu hortlatacağım ancak ben de bu iki kulaklık arasında kaldım. Güncel incelemelerde HyperX'in tek eksiği yazılım ara yüzü gibi görünüyor. Logitech yazılım ve estetik konusunda çok önde. İki kulaklıkta şu an 3000 TL bandında geziyor. HyperX'in ses sürücüsü de G733'ten üstün görünüyor. Satın alan arkadaşlar hala memnun mu acaba? Yorumları var mı?

Konuyu tekrarden ben hortlatıyorum 8 aydır Cloud2 Wireless kullanıyorum gayet memnunum.

Konuyu tekrarden ben hortlatıyorum 8 aydır Cloud2 Wireless kullanıyorum gayet memnunum.

Merhaba, ben de tekrar hortlatıyorum ama G733'ten memnunum. Görünüşe önem veren birisi olarak RGB ışıklandırmasından da çok memnunum. Tek sorun böyle pahalı bir kulaklığın USB haricinde Bluetooth ile de bağlantısının olmaması. Cihazın sarjı bittiğinde kablosuyla şarj ederken yine cihaza ait USB dongle takılı olması gerekiyor. Laptopta çok fazla USB portu yoksa bu biraz sorun olabiliyor. Onun haricinde ses, mikrofon gibi özelliklerinden memnunum alacak arkadaşlar içinde bilgi niteliğinde olmuştur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…