Logitech G733'ü Nasıl Şarj Etmeliyim?

Net bir şekilde bu model.

Zaten bu modelin rakibi Arctis 7 değil Arctis 9'dur ki ona rağmen çoğu konuda Arctis 9'dan iy
Peki FPS oyunlarda ses kasması nasıl ayrıca kalite bakımından arctis 7 ye göre nasıl ve 1600 TL ye başka önerebileceğiniz varmı

Peki FPS oyunlarda ses kasması nasıl ayrıca kalite bakımından arctis 7 ye göre nasıl ve 1600 TL ye başka önerebileceğiniz varmı
1600TL'ye kablosuz ve rahat Arctis serisi ve bunun dışında yok.

Arctis 7'den her bakımdan üstün.

Arctis 9'dan bass konusunda daha iyi. 7.1 konusunda Arctis 9 biraz daha iyi.

1600TL'ye kablosuz ve rahat Arctis serisi ve bunun dışında yok.

Arctis 7'den her bakımdan üstün.

Arctis 9'dan bass konusunda daha iyi. 7.1 konusunda Arctis 9 biraz daha iyi.
Peki bu 7.1 ler sanal bir şekilde mi bulunuyor bu iki üründe çünkü bazı kulaklık modellerinde gerçek varda

Peki bu 7.1 ler sanal bir şekilde mi bulunuyor bu iki üründe çünkü bazı kulaklık modellerinde gerçek varda
Sanal 7.1 hem Arctis 7 ve 9'da hem G733'te.

İlk 7.1 çıktığında çoğu kulaklık gerçek 7.1 kullandı ve bayağı bi' kullanıcı beğenmedi gerçek 7.1'in verdiği sesi. Bazıları da aksine baya beğendi.

Gerçek 7.1 deneyimlemediyseniz mutlaka bir şekilde gerçek ve sanalın farkını deneyimleyin. Gerçek olanı sevebilirsiniz ama sevmeyebilirsiniz.

Ses kasmaya gelecek olursak fazla rekabetçi bir oyuncu olmadığım için net bir söz söyleyemem, söylemem yanlış olur. Ancak çoğu FPS e-sporcusunun G733 tercih ettiğini farkettim.

Artık markalar riski almak istemediği için hemen hemen her kulaklık sanal 7.1 kullanıyor.

Şurada başka bir konuda ürünle ilgili deneyimlerimi aktarmıştım.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bende e sporculardan kullananlar olduğunu duydum ama bir türlü adlarını bulamadım bir tek bildiğim Berk rip tepe kullanıyor 2 3 aydır

Kulaklığı nasıl şarj ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…