Neden çöp biraz açar mısın test ettiniz mi?
Arkası açık derken alt kısmı mı demek istediniz?
Bende var G735 yakın zamanda aldım.
Oyun performansı güzel iyi ama.
Bluettooht bağlantısı ile IPhone'da gecikme yok YouTube'da ama Apple müzik ile müzik performansı iyi diyemem kötü hiç diyemem. çünkü benim kafam biraz küçük
o nedenle benim kulağımı tam kapatmıyor özellikle kulağımın alt kısımlarını bu yüzden müzik performansını tam alamıyorum sesler sanki biraz uzaktan geliyor muş gibi daha doğrusu sesler tiz ağırlıklı gibi ama elime biraz bastırırsam yani kulağımı tam kapatacak şekilde o zaman müzik ses kalitesini özellikle bass performansını çok ciddi şekilde hissediyorum keyif alıyorum. Diğer türlü kafam biraz küçük olduğundan sanırım kulağımı tam kapatmadığı için memnun değilim.
Merak ettiğim konu bu aslında genelde mi böyle mi bende mi böyle öğrenmek emin olmak istedim.
Cumartesi günü MediaMarkt'an 5 bin TL'ye aldım. Bugün 3. gün ve bugün yaklaşık 4-5 saat bir şehir dışına yolculuk yaptım. Sabah 10:30'da açtım kulaklığı, pil yüzde 95'ti ve an itibari ile 18:51'de pil şarjı 70 kaldı yani bence pil performansı oldukça iyi. G HUB programı ile EQ ve RGB ayarlarını...