Logitech G735 hakkında düşünceleriniz neler?

Evet başlıkta dediğim gibi, G735 kulaklık hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Fiyatına göre çöp bir kulaklık.

Massdrop (DROP) x Sennheiser PC37X alınabilir, gümrük vergileriyle maksimum 4500TL'yi geçmez.

1688922670017.png

Şimdiden uyarayım, bu kulaklık arkası açık bir kulaklık. Bu yüzden dışarıdan ses alıp atacaktır ama bununla birlikte 7.1'den daha iyi bir performans alacaksınız. Sesi gayet dengelidir.

Fiyatına göre çöp bir kulaklık.

Massdrop (DROP) X Sennheiser PC37X alınabilir, gümrük vergileriyle maksimum 4500TL'yi geçmez.

Eki Görüntüle 1855026

Şimdiden uyarayım, bu kulaklık arkası açık bir kulaklık. Bu yüzden dışarıdan ses alıp atacaktır ama bununla birlikte 7.1'den daha iyi bir performans alacaksınız. Sesi gayet dengelidir.

Neden çöp biraz açar mısın test ettiniz mi?
Arkası açık derken alt kısmı mı demek istediniz?

Bende var G735 yakın zamanda aldım.
Oyun performansı güzel iyi ama.
Bluettooht bağlantısı ile IPhone'da gecikme yok YouTube'da ama Apple müzik ile müzik performansı iyi diyemem kötü hiç diyemem. çünkü benim kafam biraz küçük :) o nedenle benim kulağımı tam kapatmıyor özellikle kulağımın alt kısımlarını bu yüzden müzik performansını tam alamıyorum sesler sanki biraz uzaktan geliyor muş gibi daha doğrusu sesler tiz ağırlıklı gibi ama elime biraz bastırırsam yani kulağımı tam kapatacak şekilde o zaman müzik ses kalitesini özellikle bass performansını çok ciddi şekilde hissediyorum keyif alıyorum. Diğer türlü kafam biraz küçük olduğundan sanırım kulağımı tam kapatmadığı için memnun değilim.

Merak ettiğim konu bu aslında genelde mi böyle mi bende mi böyle öğrenmek emin olmak istedim.

Son düzenleme:
Neden çöp biraz açar mısın test ettiniz mi?
Arkası açık derken alt kısmı mı demek istediniz?

Bende var G735 yakın zamanda aldım.
Oyun performansı güzel iyi ama.
Bluettooht bağlantısı ile IPhone'da gecikme yok YouTube'da ama Apple müzik ile müzik performansı iyi diyemem kötü hiç diyemem. çünkü benim kafam biraz küçük :) o nedenle benim kulağımı tam kapatmıyor özellikle kulağımın alt kısımlarını bu yüzden müzik performansını tam alamıyorum sesler sanki biraz uzaktan geliyor muş gibi daha doğrusu sesler tiz ağırlıklı gibi ama elime biraz bastırırsam yani kulağımı tam kapatacak şekilde o zaman müzik ses kalitesini özellikle bass performansını çok ciddi şekilde hissediyorum keyif alıyorum. Diğer türlü kafam biraz küçük olduğundan sanırım kulağımı tam kapatmadığı için memnun değilim.

Merak ettiğim konu bu aslında genelde mi böyle mi bende mi böyle öğrenmek emin olmak istedim.

Aa bu Elraenn'nin kulaklığından değil mi? Şekli çok güzel 😍

Arkadaşlar bende g735 var ve Merak ettiklerim var o nedenle konu açıp sordum lütfen konuyu dağıtmayalım. Teşekkürler. 🥰

Olumsuz anlamda biraz abartılıyor o kadar kötü değil aslında yeter ki kafaya ve kulağa tam otursun.
Bu kulaklığın kronik tasarım sorunu var sanırım. Herkese göre değil her kafa yapısına uygun değil sanırım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende g735 var ve Merak ettiklerim var o nedenle konu açıp sordum lütfen konuyu dağıtmayalım. Teşekkürler. 🥰

Olumsuz anlamda biraz abartılıyor o kadar kötü değil aslında yeter ki kafaya ve kulağa tam otursun.
Bu kulaklığın kronik tasarım sorunu var sanırım. Herkese göre değil her kafa yapısına uygun değil sanırım.
Arkası açıktan kastım kulaklığın yanı sürücünün arka kısmı açık. Böylece ses dengeli oluyor, geniş oluyor ve nokta atışı oluyor. Ben size audiophile terimlerini açıklamaya kalkarsam sıkıntı olur ama burada en iyi kulaklıklarla ilgili bir konum var;

EQ ayarlarını tekrar baya kurcaladım hazır paylaşılanları denedim baya fark etti toparladı müzik ses kalitesi iyi oldu.
Aynı şekilde yine farklı EQ ayarlarını denedim Oyun performansı zaten iyiydi daha iyi oldu. :)

Dediğim gibi fiyatı çok yüksek ona katılıyorum ama olumsuz kötü anlamda yapılan yorumlar abartılıyor bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı