Logitech G900 alınır mı?

DarkNight_

Kilopat
G900 kullanan arkadaslara sorum var. G900 almayi dusunuyorum magazada kendim de denedim elime gercekten rahat oturdu. Kullanan arkadaslara sorum, bu mouse'yi uzun kullanimda onerir misiniz yoksa onu degil sunu al diyebileceginiz oneriniz var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açtığın konulara G900 kullanıcısı olarak cevap vermiştim, görünen o ki sen G900'ü kafaya takmışsın.(olumlu anlamda) :)

G900 bütçeni zorlamıyorsa hiçbir yönüyle kullanıcısını üzmez. Uzun kullanımda son derece memnundum.

İncelemesini yapmıştım: Logitech G900 vs G502 İncelemesi

Açtığın konulara G900 kullanıcısı olarak cevap vermiştim, görünen o ki sen G900'ü kafaya takmışsın.(olumlu anlamda) :)

G900 bütçeni zorlamıyorsa hiçbir yönüyle kullanıcısını üzmez. Uzun kullanımda son derece memnundum.

İncelemesini yapmıştım: Logitech G900 vs G502 İncelemesi

Oncelikle tesekkur ederim , acik konusayim ben aslinda rival 600 u daha cok begeniyordum tasarim olarak, ama g900 unde geri kalan bir yani yoktu, ve kuzenimde g903 var kendisi memnun, bende magazaya gidip g903 u denedim g900 yoktu fakat asagi yukari her uzantilari ayniymis cok ufak milimetrik seylerle g903 cok az farkla daha genismis.Suan degil ama belki birkac ay sonra alacagim insallah.
Ek olarak g900 ve g903 un islemcileri sanirim guncel mouselerdeki en iyi islemci secilmis.
Ve kablosuz olarakda en hizli mouse durumundalar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı