Logitech G903 alınır mı?

first_fps

Hectopat
Amazon'da gezinirken G903 gördüm ve fiyatı 108 dolara denk geliyor. G900 ile 8 dolar fark var. Sizce alınır mı? Aslında aklımda MSI GM70 var fakat Amazon yorumlarında çok ciddi kötü yorumlar var ve Win10 destekli değil. G903'e yöneldim. G903 yorumları da pek iç açıcı değil. Çift tıklama sorunu var diyorlar. Korkunç diyenler var. En iğrendiğim alet diyen var. Sizce ne yapmaliyim. Kablosuz bir mouse almak istiyorum. Rival 650 yorumları da çok kötü. Malzeme bozulmuş resimler atmışlar. Wireless şeklinde FPS oyunları için önereceğiniz bir mouse var mı ve G903, GM70 kullananlar var ise acil geri dönüş yapabilirler mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Merhaba,

Yaklaşık 6 aydır G903 sahibiyim. Çift tıklama gibi sorunum hiç olmadı kullanış bakımından çok elverişli ve bana baya hafif geliyor. G402 sahibiydim bozulunca G903'e geçtim yarı fiyatına almıştım bende indirim zamanı. Şarjı yaklaşık 30 saat gidiyor. Full Şarj olması 2 bazen 2.5 saat sürebiliyor. Dış görünüşü garip gelebilir fakat eline alıp kullandığında vay be gerçekten iyiymiş dersin. USB 3.0 portuna takıp kullanırsın zaten hiç problem de yaşamazsın ki ben hiç yaşamadım aldığıma çok memnunum.

Saygılar.

Dosya Ekleri

• cc2c8f73-98e8-4aa8-a2fe-a1d333468430.jpg
    cc2c8f73-98e8-4aa8-a2fe-a1d333468430.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 140
Öncelikle Merhaba,

Yaklaşık 6 aydır G903 sahibiyim. Çift tıklama gibi sorunum hiç olmadı kullanış bakımından çok elverişli ve bana baya hafif geliyor. G402 sahibiydim bozulunca G903'e geçtim yarı fiyatına almıştım bende indirim zamanı. Şarjı yaklaşık 30 saat gidiyor. Full Şarj olması 2 bazen 2.5 saat sürebiliyor. Dış görünüşü garip gelebilir fakat eline alıp kullandığında vay be gerçekten iyiymiş dersin. USB 3.0 portuna takıp kullanırsın zaten hiç problem de yaşamazsın ki ben hiç yaşamadım aldığıma çok memnunum.

Saygılar.
Fareyi bir mağazada deneme fırsatım oldu. Amazondan şu an bana 640 TL gibi bir fiyata geliyor. Gayet uygun. Ama yorumlar benim sipariş vermemi engelledi. Bir konu açayım dedim bende. Bir kaç kişiden daha yorum bekleyip sipariş geçeceğim. Bu arada değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Almam için bir sebep😉

Ben de G900 kullaniyorum kablolu daha hic kullanmadim gayet basarili mouse. Ama tabii mouse’dan ne beklediginize de bagli. Hem saglaklar hem solaklar icin oldugu icin mouse garip gelebilir belki.

Ben de G900 kullanıcısıyım ikinci el olarak almıştım 3-4 aydır kullanıyorum şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kopma vs. durumları olmadı şarjı da 2-3 gün gidiyor, şarj olma süresi olarak şarj ederken USB 3.1 portuna takıyorum 1-1.5 saat civarlarında şarj oluyor.

Siparişi geçtim. Bundan sonrası beklemek. Yorumlarınız için teşekkürler. Deneme fırsatım olmuştu ve bir sıkıntı yaşamadım. Şu an g300s kullanıyorum. Bir tık daha büyük olması g903 ü tercih etmem oldu. Sprey atarken avuç kısmının bittiği yer mause pad e sürtüyor. Biraz yüksek olursa bu durumu yaşamam. Beklemek kaldı. Bakalım .
Bakalım gemiye bindi artık 😉 Kargodan mesaj geldi eğer gümrüğe takılmaz ise 31 Aralık da bende .
Türkiye fiyatına göre yarı yarıya geldi bana ve 7 gün sonunda elimdeydi. Gayet memnunum . Beni uzun yıllar taşıyacak mause.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-12-28-12-22-49-537_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2019-12-28-12-22-49-537_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı