Logitech G920 alınır mı?

Bütçe
7000

ruslanmik09

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ikinci el alacagim. Satan kisi, Xbox'da kullanıyorum sorun yok ama PC'e takinca butonlarda vs karisma olduğunu soyledi. PC'e çok da uygun degil dedi. Kullanan varsa veya bilen varsa PC de kullanabilir miyim? Sorun çıkarır mı? Kullanan varsa driver atabilir mi? Gittigimde test edeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çok nedeni var. Muhtemelen izlediğiniz videolardan heveslenip almak istediniz ama kullandığınız zaman öyle olmadığını görecek ve ya kutusuna koyup kaldıracaksınız ya da ilana koyacaksınız.

G29/G923/G920 modelleri dişli motor kullanır. Dişli çarklarının birbirine sürtünmesi ile elinize yapay bir geri bildirim verir. Bu hem çok sesli olur hem de dişli arasındaki boşluklardan dolayı direksiyon ortasında boşluk ve gerçekçi olmayan force feedback olarak size geri döner. Günün sonunda bu ne ya bunun oyuncaktan bir farkı yokmuş dersiniz.

Daha gerçekçi bir deneyim için bütçenizi en az 15 bin TL civarlarına getirdikten sonra Direct Drive modellere bakmanızda fayda var. Hevesinizi diri tutun aldığınıza değsin, bir heves olarak kalmasın :) Ben dişli ve kayışlı modeller kullanıp sattım hiç birinde gram zevk almadım. Ta ki Direct Drive bir set kullanana kadar. Bozulup parçalanana kadar da kullanmayı düşünüyorum :D

Birçok nedeni var. Muhtemelen izlediğiniz videolardan heveslenip almak istediniz ama kullandığınız zaman öyle olmadığını görecek veya kutusuna koyup kaldıracaksınız ya da ilana koyacaksınız.

G29/G923/G920 modelleri dişli motor kullanır. Dişli çarklarının birbirine sürtünmesi ile elinize yapay bir geri bildirim verir. Bu hem çok sesli olur hem de dişli arasındaki boşluklardan dolayı direksiyon ortasında boşluk ve gerçekçi olmayan Force feedback olarak size geri döner. Günün sonunda bu ne ya bunun oyuncaktan bir farkı yokmuş dersiniz.

Daha gerçekçi bir deneyim için bütçenizi en az 15 bin TL civarlarına getirdikten sonra Direct Drive modellere bakmanızda fayda var. Hevesinizi diri tutun aldığınıza değsin, bir heves olarak kalmasın :) ben dişli ve kayışlı modeller kullanıp sattım hiçbirinde gram zevk almadım. Ta ki Direct Drive bir set kullanana kadar. Bozulup parçalanana kadar da kullanmayı düşünüyorum :D

Kendimin Logitech DFGT, G29, Thrustmaster T150 direskiyon setlerim oldu hepsini kullandim. Thrustmaster'de evet sanki bosluk yoktu su an bura yazma sebebim G920 PC de sorunsuz calisyor mu diye, anlasdigim adam 7 bine vitesli temiz sekilde veriyor yani bu fiyata bundan iyisini bulamam.

Kendimin Logitech DFGT, G29, Thrustmaster T150 direskiyon setlerim oldu hepsini kullandim. Thrustmaster'de evet sanki bosluk yoktu su an bura yazma sebebim G920 PC de sorunsuz calisyor mu diye, anlasdigim adam 7 bine vitesli temiz sekilde veriyor yani bu fiyata bundan iyisini bulamam.
G920 Xbox ve PC uyumlu zaten. G29 Playstation ve PC

Bir de G29 ve türevlerinin 2. eli var diye öneriyorlar. Adam kim bilir kaça aldı. Şimdi vites dahil satayım da kurtulayım diye 7K'ya veriyor:D

Bu adam ilana bile koymamis pazarlik yaptım normalde G29 mu gecen sene 9'a verdim dusuk fiyatta bir de. Sizi anliyorum zaten kalite olarak dedigniz modele yaklasamazda ogrencininde gucu buna yetiyor. :D

Son düzenleme:
Bir de G29 ve türevlerinin 2. eli var diye öneriyorlar. Adam kim bilir kaça aldı. Şimdi vites dahil satayım da kurtulayım diye 7K'ya veriyor :D

Bu adam ilana bile koymamis pazarlik yaptım normalde G29 mu gecen sene 9'a verdim dusuk fiyatta bir de. Sizi anliyorum zaten kalite olarak dedigniz modele yaklasamazda ogrencininde gucu buna yetiyor. :D
1 hafta kullanıp satmamak için ben de bütçemi zorladım Direct Drive aldım valla. G29 almayan da bir şey kaybetmez :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı