Adaptör ile şarj edip defalarca kullandım problem olmadı.Şarj olduğunu var sayarsak kullanmak cihaz için sıkıntılı olur mu ?
Ne kadar sürede tam şarj oluyor öyle ? Ben şarj olayından ve yazılımın göstergelerinden kesinlikle ikna olmadım çok tahmini ve yanlış.Adaptör ile şarj edip defalarca kullandım problem olmadı.
1 amperlik adaptör ile şarj ettim, bilgisayara göre daha kısa sürüyor fakat 2 amperlik adaptör kullanmanı tavsiye etmem cihazda sıkıntı yaratabilir. Şarj olma süresini ölçmedim ne desem yalan olur fakat bilgisayara göre daha performanslı oluyor. Yazılımdaki göstergeler konusunda sana hak veriyorum.Ne kadar sürede tam şarj oluyor öyle ? Ben şarj olayından ve yazılımın göstergelerinden kesinlikle ikna olmadım çok tahmini ve yanlış.
Aklımdaki diğer soruyu da yanıtlamış oldun.1 amperlik adaptör ile şarj ettim, bilgisayara göre daha kısa sürüyor fakat 2 amperlik adaptör kullanmanı tavsiye etmem cihazda sıkıntı yaratabilir. Şarj olma süresini ölçmedim ne desem yalan olur fakat bilgisayara göre daha performanslı oluyor. Yazılımdaki göstergeler konusunda sana hak veriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.