Logitech G930 vs G35

G930 kullandım G35 kullandım ikisi de bence iyi degil burada kafanı karıştırmak istemem ancak daha uygun bir fiyata steelseries siberia v2 almanı öneririm hemen hemen aynı performansı alacaksın 7.1 Channel olayı tamamen göz boyamak için sanal olarak o performansı veremiyorlar o yüzden stereo kulaklıklar yeterlidir.

G930 kullandım G35 kullandım ikisi de bence iyi degil burada kafanı karıştırmak istemem ancak daha uygun bir fiyata steelseries siberia v2 almanı öneririm hemen hemen aynı performansı alacaksın 7.1 Channel olayı tamamen göz boyamak için sanal olarak o performansı veremiyorlar o yüzden stereo kulaklıklar yeterlidir.
G930 u vatandaki fiyatıyla alacağını sanmıyorum. Yurt dışından 160 170 TL gibi bir ücrete alinabiliyor. Sanal olsada 7.1 surrond cs:go da ise yariyor bence.

Amazondan almayı düşünüyorum. Yani eğer vergi ve gümrük sorunu olmasa Razer 7.1 Chroma alırım şu anda. Alternatif modeller arıyorum onun yerine.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı