Logitech G935 ile Logitech G933 arasındaki farklar nelerdir?

Orbayy

Hectopat
Logitech G935 ile Logitech G933 arasındaki farklar nelerdir? Oyun oynamak ve dizi izlemek için alıyorum. Hangisi daha iyi olur ve fiyatına değer mi?

Bende Void Pro Wireless aldım aldığımın ertesi günü iade işlemini başlattım böyle kötü yazılımlı bir kulaklık daha önce görmemiştim. Eğer R6 gibi oyunlar oynuyorsanız alacağınız son kulaklık. Daha önce Logitech kullanmıştım 10A katlar diyebilirim.

iade işleminiz sonuçlandı mı? Bende bugün yolladım problemlerim güncelleme yapmaya çalıştığımda bağlantı kopuyordu.Youtubeda düşük ses veriyordu.Oyunlardada berbattı.
iade işlemi için tavsiyeleriniz var mı?
İade sonuçlandı onayladılar parayı hesaba aktardılar taksitli aldığım için taksit taksit yatıcak artık :D
Bende Void Pro Wireless aldım aldığımın ertesi günü iade işlemini başlattım böyle kötü yazılımlı bir kulaklık daha önce görmemiştim. Eğer R6 gibi oyunlar oynuyorsanız alacağınız son kulaklık. Daha önce Logitech kullanmıştım 10A katlar diyebilirim.

iade işleminiz sonuçlandı mı? Bende bugün yolladım problemlerim güncelleme yapmaya çalıştığımda bağlantı kopuyordu.Youtubeda düşük ses veriyordu.Oyunlardada berbattı.
iade işlemi için tavsiyeleriniz var mı?
Aldığın gibi jelatinlerini falan koy gönder tek tavsiye bu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı