Logitech G935 sesi açınca dip ses geliyor

Thamate

Centipat
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce kadar Logitech G935 satın aldım. Kulaklıgım ile ilgili yaşamış oldugum bir sorun var ve ne kadar arasam da bir çözümü bulamadım, bilgisi olan bir arkadaşın bana yardımcı olmasını dilerim. Sorunum şu kullanım sırasında ses seviyesini %50'den fazla yapmaya başladıgımda kulaklıkdan ilginç bir ses geliyor sesi tarif etmem gerekirse hısss diye tarif edebilirim. Galiba ses seviyesini arttırdıgım zaman daha da belirginleşiyor. Cihazı teknik servise gönderdim degişimini talep ettim ama olumlu bir sonuç alamadım. Uzun sürekli arkada böyle bir ses duymak maalesef rahatsız edici oluyor. Sizce sorunun kaynagı ne olabilir?

4 ay ne çektiğimi ben bilirim G933 ve G935'den ücret iadesi istedim kabul ettiler problem üstüne problem yaşadım ilk fırsatta ücret iadeni almanı tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce kadar Logitech G935 satın aldım. Kulaklıgım ile ilgili yaşamış oldugum bir sorun var ve ne kadar arasam da bir çözümü bulamadım, bilgisi olan bir arkadaşın bana yardımcı olmasını dilerim. Sorunum şu kullanım sırasında ses seviyesini %50'den fazla yapmaya başladıgımda kulaklıkdan ilginç bir ses geliyor sesi tarif etmem gerekirse hısss diye tarif edebilirim. Galiba ses seviyesini arttırdıgım zaman daha da belirginleşiyor. Cihazı teknik servise gönderdim degişimini talep ettim ama olumlu bir sonuç alamadım. Uzun sürekli arkada böyle bir ses duymak maalesef rahatsız edici oluyor. Sizce sorunun kaynagı ne olabilir?
Yüksek ses seviyesinde çoğu wireless kulaklıkta olan bir sıkıntı. O ses bir süre sonra kendiliğinden duruyor olması lazım. Bi 10 saniye kadar ses çıkartan herhangi bir uygulama çalışmıyorsa durur. Ses açtığınızda tekrar gelir ses kapandığında gene gider. İlk başta ben de çok takıldım bu konuya ama sonradan çok da umursamamaya başladım. Zaten illa müzik açık olur bende, sadece bilgisayarı kapatırken duyuyorum o sesi desem yeridir.

Kulaklığın Wireless olması ile ilgisi yok bu durumun. Logitech G930 ve G533'ü aktif olarak kullanıyorum, hiç dip ses sorunu ile karşılaşmadım.
930 denemedim ama G533 kullanmıştım mağazada çalışırken. Onda da var aynı şey ama burada bahsettiğimiz dip gürültüsü değil, başka bir şey tarifi zor. O aralığı duyamıyor olabilirsiniz veya ben hep bozuk kulaklıklara denk geliyor :)

930 denemedim ama G533 kullanmıştım mağazada çalışırken. Onda da var aynı şey ama burada bahsettiğimiz dip gürültüsü değil, başka bir şey tarifi zor. O aralığı duyamıyor olabilirsiniz veya ben hep bozuk kulaklıklara denk geliyor :)
Bir sorun olsa duyarım. G930'u 5-6 yıldır G533'ü 2 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok, size denk gelmiştir.

bende corsair var aynı sorun bende de var yüzde 30 üzerine alınca arkadan ses geliyor rahatsız etmiyor ama insan takılıyor yine de kablolu bu arada

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı