Logitech G9x Kutuda Eksik

Gamer.ilker

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yaklaşık 1 sene önce aldığım bu ürün hepsiburada.com dan kutu içeriği eksik olarak geldi. Kargo teslim esnasında kutuda bir çok ürün olduğu için kontrol edemedim. Eve gidip kutuyu açtığımda farkettim. Hepsiburada.com a tekrar tekrar bildirdim ve 7 gün boyunca cevap gelmedi. Tekrar bildirdiğimde ise "Eksik gelen ürününüzü teslim aldığınız andan itibaren 7 gün içinde bunu bildirmeniz gerekirdi" diye cevap geldi. Bu saat den sonra ne yapabilirim arkadaşlar?

Kutuda eksik olanlar.
- Ürünün driver ı
- Performans kepi
- Ağırlığı istediğimiz şekilde ayarlamak için olan ağırlık kutusu.

Arkadaşlar, yaklaşık 1 sene önce aldığım bu ürün hepsiburada.com dan kutu içeriği eksik olarak geldi. Kargo teslim esnasında kutuda bir çok ürün olduğu için kontrol edemedim. Eve gidip kutuyu açtığımda farkettim. Hepsiburada.com a tekrar tekrar bildirdim ve 7 gün boyunca cevap gelmedi. Tekrar bildirdiğimde ise "Eksik gelen ürününüzü teslim aldığınız andan itibaren 7 gün içinde bunu bildirmeniz gerekirdi" diye cevap geldi. Bu saat den sonra ne yapabilirim arkadaşlar?

Kutuda eksik olanlar.
- Ürünün driver ı
- Performans kepi
- Ağırlığı istediğimiz şekilde ayarlamak için olan ağırlık kutusu.
Yaklaşık 1 sene önce aldığım ürün demişsin birde eksik geldi demişsin, yapacak bir şey yok :( 1 sene değil 1 ay önce bile almış olsan ürünü, kargo teslimatı sırasında açıp kontrol edip ondan sonra kargo teslim tutanağını imzalaman gerekirdi. Üründe teknik bir sorun yok ise ayıplı ürün sınıflandırmasında olamayacağından dolayı ve kargo teslim esnasında ürünü kontrol etmeyip teslim alman ayrıca zaman zarfı içinde şikayette bulunmadığından dolayı yapabileceğin bir şey yok gibi :(
Benim tavsiyem alışveriş yaptığın sitenin ürün teslimat ve iadeler ile ilgili kural ve şartları içeren sözleşme yazılarını incele bir gözden geçir. Belki yaşadığın sorunla ilgili lehine bir madde vardır.

Peki makul bir fiyata satsam 70-80 TL gibi ve sıfır G300 mouse da var ikisini satıp neler yapabilirim ? Yeni, güzel ve kaliteli bir ürün olarak toplam 150 lira ya ne önerirsiniz ? Ya da hiç böyle bir işe bulaşmasam mı ? Önerilerinizi bekliyorum.

Ben logitech g105 klavye ve 500s mouse kullanıyorum. Gayette memnunum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor aşırı fazlasına gerek yok diye düşünüyorum. Toplamda ikisi beraber 300,00 try gibi bir fiyat indirimlerle beraber daha ucuza gelir gibi , elindeki ürünleri alıcı bulabilirsen eğer satıp üzerine azcık ekleyip kullanım amacına göre aşırıya kaçmayacak bütçede yeni bir ürün alman güzel olur ancak kullanım açısından sorun teşkil etmiyor ise elinde bulunanları kullanmanı tavsiye ederim g9x ve g300 de kötü ürünler değil.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı