Logitech Gaming Software başlangıçta çalışmıyor

Last Avenger

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde başlangıçta yazılım çalışıyordu. Ama yönetici olarak çalıştırmayınca makrolar çalışmıyordu. Yönetici olarak çalıştırdığımda ise sistem açıldığında otomatik olarak başlamıyor yazılım. İşletim sistemim Windows 11.
Kısacası başlangıca eklenen programı yönetici olarak çalıştıramıyorum. "Shell: Startup" konumuna kısayolu yönetici olarak atmayı da denedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar normalde başlangıçta yazılım çalışıyordu. Ama yönetici olarak çalıştırmayınca makrolar çalışmıyordu. Yönetici olarak çalıştırdığımda ise sistem açıldığında otomatik olarak başlamıyor yazılım. İşletim sistemim Windows 11.
Kısacası başlangıca eklenen programı yönetici olarak çalıştıramıyorum. "Shell: Startup" konumuna kısayolu yönetici olarak atmayı da denedim.
Hocam bunu kullanacağınıza Logitech G Hub kullanın, daha sorunsuz ve sürekli güncelleme alıyor. Makroları vs yine ayarlayabiliyorsunuz.
Bu uygulama genel olarak sorunlu.

Görev zamanlayıcıyı denediniz mi?
Bu arada makrolar bende yönetici olarak açmadan da çalışıyor. Ürününüz nedir?

Hocam bunu kullanacağınıza Logitech G Hub kullanın, daha sorunsuz ve sürekli güncelleme alıyor. Makroları vs. yine ayarlayabiliyorsunuz.
Her ürün o programı desteklemiyor maalesef.

Görev zamanlayıcıyı denediniz mi?
Bu arada makrolar bende yönetici olarak açmadan da çalışıyor. Ürününüz nedir?

Her ürün o programı desteklemiyor maalesef.
O program her ürünü desteklemiyor olabilir, arkadaş ürününü söylerse daha iyi yardımcı olabiliriz.
Alternatif program olduğunu bilmiyordum o yüzden belirtmedim de. G300s kullanıyorum. Görev zamanlayıcıyı da denedim çalıştırmıyor maalesef.

G300S G HUB ile çalışmıyor. Fareyi kullanıyorum. Windows 11 kullanmadım hiç. Yönetici olarak çalıştırma gibi bir sıkıntım olmadı.
Makrolar sadece CS:GO içerisinde çalışıyor. Onun harici yönetici olarak çalıştırmadan hiçbir yerde çalışmıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı